VSENV
Image default
Zakelijke dienstverlening

Dit BIM tekenbureau zorgt voor een professioneel ontwerp

Zoekt u een BIM tekenbureau dat uw bouwproject op een professionele wijze kan visualiseren? Dan eindigt uw zoektocht bij MAX BIM Solutions! Of het nu gaat om één woning of een compleet woningcomplex, deze specialisten met een passie voor design en engineering weten het vorm te geven. Dit doen ze op een zo efficiënt mogelijke wijze.

De kracht van samenwerken

Bij dit BIM tekenbureau hebben ze samenwerken hoog in het vaandel staan, zij geloven namelijk dat door middel van samenwerken buitengewone resultaten behaald kunnen worden. Om deze reden bieden ze dan ook verschillende BIM-oplossingen aan aan invloedrijke AEC-bedrijven. Hierdoor besparen deze bedrijven op onnodige kosten voor software en training. Bovendien bespaart het uitbesteden van ontwerpen ook tijd, waardoor de partners van MAX BIM Solutions zich kunnen richten op hun eigen belangrijke taken. Zo doen beide partijen waar ze goed in zijn, om samen tot een mooi eindresultaat te komen. Dát is de kracht van samenwerken volgens MAX BIM Solutions!

U bent hier voor verschillende design- en engineertaken op de juiste plek

Bij dit BIM tekenbureau bent u niet alleen op de juiste plek voor het visualiseren van uw bouwproject middels een tekening. Zij bieden namelijk een totale aanpak van uw bouwproject. Zo schakelt u deze experts op het gebied van design en engineering bijvoorbeeld ook in voor verschillende taken op het gebied van project management. Daarnaast realiseren ze ook BIM modellen van uw bouwproject met een uitzonderlijk detailniveau én brengen ze uw BIM-componenten tot leven in 2D of 3D.

Informeer naar de vele mogelijkheden van deze experts

Bent u benieuwd wat ze bij MAX BIM Solutions aan uw bouwproject kunnen toevoegen? Neem dan zeker contact met ze op om de vele mogelijkheden te ontdekken. In een vrijblijvend adviesgesprek maakt u kennis met de uitgebreide dienstverlening van dit professionele BIM tekenbureau en komt u erachter of hun werkwijze aansluit op uw project.