VSENV
Zakelijke dienstverlening

Dit is dé expert op het gebied van import en export van auto’s

Quadringa Car Retail is een bedrijf wat is gespecialiseerd in de import en export van auto’s. Hier zijn ze dan ook dag in dag uit actief mee bezig en houden ze alle ontwikkelingen in de markt nauwlettend in de gaten. Vanuit hun locatie in Antwerpen regelen zij alle import en export, volledig volgens de wensen en eisen van de klanten. Benieuwd wat ze voor u als autoprofessional kunnen betekenen? Lees dan verder!

Dit bedrijf maakt het allemaal mogelijk

Quadriga Car Retail is uitgegroeid tot expert van import en export van auto’s in Nederland. Of het nu gaat om het importeren van grote partijen of juist kleine partijen: ze maken het allemaal mogelijk. Wanneer u hen inschakelt, kiest u voor scherpe prijzen en eenvoudige en snelle administratieve verwerking. Daarnaast krijgt u hier één aanspreekpunt die u verder helpt van de bestelling tot aan de vlotte logistieke afhandeling. Dit allemaal om u te laten zien dat ze graag een persoonlijke aanpak hanteren. Voor hen bent u absoluut geen nummertje.

Alles voor een maximale tevredenheid van de partners

Alle stockwagens die zij aanbieden, zijn vanuit hun eigen voorraad. Deze voorraad wordt veilig en discreet in hun eigen magazijn in Antwerpen opgeslagen. Zij zijn telkens in beweging en blijven ontwikkelen, innoveren en streven naar efficiëntie, om zo tot een maximale tevredenheid van partners te komen, ook op de lange termijn.

Wanneer komt u eens bij ons langs?

Quadriga Car Retail houdt de lijntjes met de klanten en leveranciers graag kort. Dit ziet u niet alleen terug in de professionele aanpak, maar ook in de vereenvoudigde procedures en vlotte communicatie. Wilt u graag meer weten over wat ze doen op het gebied van import en export van auto’s? Of heeft u interesse in een partnerschap? Neem dan contact op met de specialisten van Quadriga Car Retail. De medewerkers staan u graag te woord.

https://www.qcr.be/