VSENV
Image default
Aanbiedingen

Welke kapstok kies jij?

Elk jaar zien we nieuwe trends in de woon wereld en in het interieur verschijnen. Als je net je hele huis gaat inrichten kun je aan de hand van deze trends natuurlijk mooi inkopen doen. Als je al een bestaand interieur hebt, wordt het lastiger. Want hoe kun je oude trends met nieuwe trends combineren? Toch lukt het de meeste mensen heel goed. Kijk naar kleuren of stijlen en weet de juiste matches te maken.

Een klein voorwerp in huis, maar zeker heel belangrijk, zijn de kapstokken. Waar moet je immers anders je jas aan hangen? Natuurlijk kun je die jas over de rugleuning van je stoel hangen, maar dat ziet er wel heel rommelig uit. Dat is dan ook de reden dat bijna elke Nederlander wel voor een kapstok kiest. Het hoeft trouwens niet persé een hele kapstok te zijn. Ook losse wandhaken of kapstokhaken kun je netjes op een rij aan de muur hangen of juist wat speelser her en der op de muur hangen.

Bij het uitzoeken van de juiste kapstok moet je je eerst bedenken wat je precies aan die kapstokhaken gaat hangen? Is het een kinderkapstok voor de kinderkamer? Dan kun je een minder stevige haak ophangen dan dat je er bijvoorbeeld ook zware winterjassen aan gaat hangen. Als hebt besloten of de haken veel gewicht of niet zoveel gewicht hoeven te dragen kun je op zoek gaan.

Hierbij kun je natuurlijk de kapstok kiezen die het meest overeenkomt met jouw wensen. Maar kijk ook naar details zoals de lengte van de haak, en de manier van ophangen. Sommige wandhaakjes hang je namelijk met een plakstrip op, sommige met lijm en de meeste met een schroef. Het moge vanzelfsprekend zijn dat de kapstokhaken die je met schroefjes op hangt ook het stevigste aan de wand hangen.

Veel mensen ervaren het hebben van meerdere jashaken als prettig. Zo hoef je niet al je jassen over elkaar heen te hangen, maar kun je ze meer overzichtelijk ophangen. Voor kinderen is het prettig als de haakjes wat lager worden opgehangen zodat ze zelf hun jasjes aan het haakje kunnen hangen. Voor leuke kapstokken voor zowel kinderen als ouderen adviseren wij je om eens een bezoekje te brengen aan Kinder-kapstok.com. Hier vind je echt hele leuke jashaken voor weinig geld.

https://www.kinder-kapstok.com/