VSENV
Alarmsysteem

Het gebruik van een elektronische lockpick gun

Met behulp van een lockpick gun kunt u snel en relatief eenvoudig sloten openen. Om dit te doen, moet u het lockpick gedeelte volledig in het slot steken. Druk vervolgens voldoende druk uit op het slot met behulp van een spanapparaat en bedien de hendel van lockpickgun herhaaldelijk. Als u de pickgun correct gebruikt en als het slot kwetsbaar is voor deze specifieke aanval. Dan is het mogelijk dat het slot al relatief snel open gaat.

 

Lockpick guns zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en maten. U kunt kiezen tussen manuele en elektrische lockpick guns. Met elektrische plukguns kunt u sneller sloten openen en ze zijn over het algemeen gemakkelijker te gebruiken. 

 

Elektrische lockpick gun van KLOM

Dit elektrische Lockpick pistool van het kwaliteitsmerk KLOM is een van de nieuwste modellen op de markt.

Deze lockpick gun geeft je alles wat je nodig hebt om snel en gemakkelijk sloten te kunnen openen die kwetsbaar zijn voor deze techniek. Je krijgt ook een mooie zwarte opbergtas.

KLOM’s elektrische lockpickgun is het beste lockpickpistool van dit moment en wordt gewaardeerd door lockick liefhebbers van over de hele wereld. Het compacte, robuuste en zeer efficiënte ontwerp is de reden waarom dit Lockpick gun staat voor de hoogste professionaliteit en een lange levensduur.