VSENV
Bedrijven

Vergaderen op een mooie locatie vlak bij Tilburg en Breda

Wanneer u op zoek bent naar een ruimte om te vergaderen in de omgeving van Tilburg en Breda is De Nieuwe Hoef in Hilvarenbeek echt iets voor u. Hier kunt u in een rustige sfeer vergaderen met zakenrelaties, medewerkers en directe collega’s. Deze prachtige locatie ligt op landgoed Gorp de Ley en is in 1641 gebouwd. De prachtige monumentale tiendhoeve beschikt over diverse authentieke details en is nog helemaal intact. Deze inspirerende locatie brengt iedere vergadering tot een goed eind. Geniet van de rust, de prachtige natuur en perfect verzorgde catering. Wilt u uw collega’s of zakenpartners verrassen met een uitgebreid brunchbuffet? Of lijkt u een lekkere lunch of slechts koffie met gebak een beter idee? De Nieuwe Hoef maakt het allemaal voor u mogelijk. Zet u vergadering vol energie voort met een goed gevulde maag.

Combineer uw vergadering met teambuilding

Vergaderen in Breda of Tilburg is nog nooit ontspannen geweest. De prachtige locatie van De Nieuwe Hoef staat midden in een groene omgeving. Frisse lucht doet iedereen goed. U kunt in uw pauze een wandeling maken door het bosrijke gebied. Combineer uw vergadering met teambuilding door gebruik te maken van de omgeving. Zo heeft u niet alleen een productieve maar ook leuke dag. Wilt u een reservering plaatsen voor een vergaderzaal? Bij groepen van minimaal 20 personen is dit mogelijk.

Verzorg een bedrijfsuitje of bedrijfsfeest

Ook wanneer u een bedrijfsuitje of bedrijfsfeest wilt organiseren is De Nieuwe Hoef een perfecte locatie. Zo kunt u uw werk even helemaal los laten en ontspannen. Wilt u met een grote of kleine groep een onvergetelijke dag beleven? Geef uw wensen door aan deze specialist en ze helpen u graag met de organisatie. Vergaderen in de omgeving van Breda en Tilburg, een bedrijfsuitje of – feest organiseren of teambuilding in een groene omgeving. De Nieuwe Hoef is geschikt voor verschillende doeleinden.