VSENV
Bedrijven

Professionele en betrouwbare diensten voor de slimme ondernemer

We kennen allemaal wel onze weg wanneer we iets moois willen kopen, maar hier niet te veel voor willen betalen. Een eikenhouten tafel, iPhone of een degelijke auto. Veel mensen gebonden aan een budget zullen overwegen om op een site als Marktplaats te kijken. Hier zijn de prijzen laag en is er een ruim aanbod aan verkopers. Maar toch is Marktplaats vaak niet de meest ideale optie. Zo weet u nooit zeker of u met een betrouwbare verkoper onderhandelt. Het product zou uiteindelijk niet geleverd kunnen worden of de kwaliteit valt enorm tegen. Dit is deels te wijten aan het platform en deels aan het feit dat het een product betreft.

Een digitale dienst heft een hoop van deze problemen op. Omdat een dienst online geleverd kan worden kunnen er veel meer veiligheidsmechanismen ingebouwd worden. Een online platform als Fiverr is hier een mooi voorbeeld van. U als verkoper selecteert een online dienst, laten we zeggen een logo voor uw bedrijf. U betaald een bepaal bedrag dat op een tussenrekening komt te staan. Vervolgens gaat de verkoper aan de gang en krijgt u binnen enkele dagen een proefversie. Deze proefversie kunt u goedkeuren waarna het geld bij de verkoper terecht komt en u een downloadbare versie krijgt. Zo ontvangt u altijd een product waar u het geld voor betaald heeft en is de verkoper zeker van een betaling.

Wij bij Scripted Consultancy hebben ook getracht om een online dienst aan te bieden. Via een digitaal kanaal bieden wij aan adviesdienst aan. Een stuk goedkoper dan traditionele kanalen en een stuk sneller. Voor u als zogenaamde “lean” ondernemer is dit een ideale kans om uw onderneming te laten checken. Wij kijken ieder relevant bedrijfsonderdeel na en komen daarna met persoonlijke aanbevelingen. Zo kunnen ook ondernemers gebonden aan een budget profiteren van kwalitatie bedrijfsadvies.

https://www.scriptedconsultancy.com/