VSENV
Image default
Attracties

Genieten op grote hoogte in een reuzenrad

Bent u niet bang van grote hoogtes? Bent u verzot op vergezichten? En doet u niets liever dan genieten van de horizon? Door het huren van een reuzenrad kunt u ver kijken over het landschap van Nederland. Bij Hollandrad Reuzenrad uit Apeldoorn verhuren ze reuzenraden voor jouw evenement, bedrijfsfeestje of andere viering. Verras je gasten met deze nostalgische attracties. Niet alleen zijn ze een genot om in te zitten, maar een reuzenrad is ook een echte sfeermaker van je evenement.

Draai een rondje in het reuzenrad en bekijk de hele omgeving

Breng mensen terug naar attracties uit hun kindertijd. Het reuzenrad is een echte klassieker die met zijn enorme hoogte altijd de kermissen en andere gelegenheden domineert. U kunt nu bij uw viering een vergelijkbaar gevoel teweeg brengen door een reuzenrad te huren van deze experts uit Nederland. Houd er rekening mee dat een reuzenrad een enorm gevaarte is, en dat deze niet eenvoudig in uw achtertuin zal passen. Het is daarom gebruikelijker voor bedrijven in Nederland om een reuzenrad te huren voor hun feestje.

Comfortabel zitten en genieten

In het reuzenrad zit u heerlijk comfortabel. U wordt kalm omhoog getakeld waardoor het geen gevaarlijke of spannende onderneming is. In deze nostalgische attracties staat rustig genieten voorop. In onze prachtige reuzenraden kunt u lekker zitten terwijl u de omgeving in u opneemt. Geniet van de horizon terwijl de zon langzaam ondergaat wanneer u deze attractie in de avond heeft geregeld. De lichten van uw dorp of stad zullen een waarachtig mooi beeld geven. Alternatief biedt een reuzenrad overdag weer andere voordelen. U kunt veel verder kijken en zal meer van uw omgeving herkennen. Wat het moment ook is waarop u kiest voor deze nostalgische attracties, het zal altijd een hit zijn op uw feestje, bedrijfsbijeenkomst of ander evenement. Boek zo snel mogelijk een reuzenrad voor uw gelegenheid!