VSENV
Auto’s en Motoren

Zekerheid bij een auto importeren uit Japan

Een auto importeren uit Japan is vrij eenvoudig. Wanneer u het juiste bedrijf inschakelt, kan alles van begin tot eind voor u geregeld worden. Zo rijdt u in een korte tijd rond in een Japanse klassieker, zonder dat u zich om alle wetten en regels hoeft te bekommeren tijdens het transportproces. Met Marlog Car Handling bent u verzekerd van professionele ondersteuning en kunt u uw auto zorgeloos importeren uit Japan.

Het proces geregeld van A tot Z

Marlog Car Handling streeft ernaar om een snelle en betrouwbare service te bieden aan mensen die hun favoriete auto willen importeren uit Japan. Het complete transportproces wordt dan ook voor u geregeld. Het bedrijf kent namelijk mensen over heel de wereld, waardoor u binnen een kort tijdsbestek de auto van uw dromen in bezit kunt hebben. Wanneer u een Japanse auto op het oog heeft, hoeft u in feite alleen maar contact op te nemen met Marlog Car Handling. De rest wijst zich vanzelf!

Zelfs de registratie voor u geregeld 

Wanneer u uw wensen heeft besproken met de specialisten van Marlog Car Handling, hoeft u alleen maar op een bevestiging te wachten. Ook kunt u direct aangeven of u ook de registratie door het bedrijf wilt laten doen. Zo heeft u niet alleen een auto, maar kunt u ook direct de weg op met uw nieuwe aanwinst. Een auto importeren uit Japan is daarom haalbaar voor iedere autoliefhebber en eenvoudig te regelen.

Geen onbetrouwbare partijen betrokken bij de import 

Een auto importeren uit Japan is een goede oplossing voor mensen die graag een klassieke auto willen hebben die niet in Nederland te krijgen is. Door het gehele transportproces uit handen te geven, hoeft u zich geen zorgen te maken over onbetrouwbare partijen en alle risico’s die hieraan verbonden zijn. U bent namelijk te allen tijde verzekerd van betrouwbare partijen bij het importeren van uw nieuwe voertuig.

https://www.marlog-car-handling.eu/