VSENV
Image default
Beauty en verzorging

COSRX Skincare

Een korean skincare merk met een bescheiden begin, transformeert tot een leider in K-Beauty Brand met 8 productlijnen. Of de naam COSRX je nu bekend voorkwam of niet, het Koreaanse merk is onlangs de meest verkochte huidverzorgingsproducten op Amazon geworden en dat moet je gehoord hebben. Intussen zijn er al zes lijnen van hun producten verkrijgbaar en zoals ik voorspelde, is één van de snelst groeiende K-Beauty merken. Aangezien ik inmiddels een ware ervaringsdeskundige ben wat betreft K-Beauty en dit bedrijf in het bijzonder, weet ik dat het waardevolle informatie en advies voor aankopers van dit merk nodig hebben.

COSRX staat voor Cosmetica + RX (recept). De naam is geïnspireerd op de achtergrond van de oprichter in de farmacie. De oprichters vinden dat iedereen toegang moet hebben tot betaalbare maar doeltreffende huidverzorging, dus creëerden ze COSRX om in die behoefte te voorzien.

Het bedrijf richt zich op het creëren van huidverzorgingsproducten met ingrediënten die op natuurlijke wijze zijn afgeleid van voedselbronnen of die gemakkelijk door het lichaam worden opgenomen. Mede-oprichter van COSRX Han Kyeol zegt: “Wij geloven dat geweldige ingrediënten uit de natuur komen.” Hun producten zijn gemaakt met natuurlijke ingrediënten zoals tea tree olie, azalea, fruitextracten, eucalyptus, wilgenbast extract en aloë vera. Het doel van COSRX is om klanten te voorzien van producten die hen de meest effectieve behandeling geven voor hun huidproblemen.

COSRX is een Koreaans schoonheidsmerk dat zich specialiseert in acne- en smetgerichte producten. Het werd uitgebracht in 2014 en de belangrijkste productlijn, de Low pH Good Morning Gel Cleanser, is met veel lof ontvangen. COSRX heeft ook een aantal sublijnen, waaronder AHA/BHA Clarifying Treatment Toner en Acne Pimple Master Patch.

COSRX Koreaanse huidverzorgingsproducten zijn authentieke producten. De Koreaanse de huidzorgproducten van COSRX zijn goed – gekend voor de Beste Kwaliteit en de Beste Prijs. COSRX Koreaanse huidverzorgingsproducten zijn goed gekend voor de Beste Kwaliteit, Beste Prijs en de Beste Dienst.

COSRX is een in Zuid-Korea gevestigd huidverzorgingsmerk met een reeks producten gemaakt met ingrediënten van de hoogste kwaliteit.

COSRX heeft meer dan 1.000 5-sterren beoordelingen op Amazon. Hun producten staan bekend als zacht en effectief, zonder veel bijwerkingen en irritaties.

https://kocosmo.nl/