VSENV
Image default
Beauty en verzorging

Van Lennep Kliniek kan uw pigmentvlekken verwijderen

Heeft u last van bruine verkleuringen op de huid? Deze verkleuringen worden pigmentvlekken genoemd en worden in de meeste gevallen gezien op het gezicht, decolleté, handen en armen. Dit zijn de plekken van ons lichaam die het meest worden blootgesteld aan de zon. Ouderdomsvlekken, zwangerschapsmasker, sproetjes en moedervlekken vallen allemaal onder de noemer pigmentvlekken.

Vindt u de sproetjes of moedervlekken op uw huid mooi? Dan kunt u ze absoluut gewoon lekker laten zitten. Vindt u de verkleuringen op uw huid niet mooi of worden het er steeds meer naarmate u ouder wordt? Dan kunt u op eenvoudige wijze de pigmentvlekken laten verwijderen. Pigmentvlekken met laser verwijderen is een zeer succesvolle behandeling.

Van Lennep Kliniek

Bij Van Lennep Kliniek kunt u uw pigmentvlekken met een laserapparaat laten behandelen. Dit kan in één van de klinieken in Den Haag of in de kliniek in Oegstgeest. Van Lennep Kliniek is een cosmetische kliniek waar zowel vrouwen als mannen terecht kunnen voor professionele huidverzorging, injectables en medische behandelingen. Huidverbetering en huidverjonging, daar is het gehele Van Lennep team in gespecialiseerd. Alle medewerkers hebben de juiste certificaties op zak, zoals BIG, KNMG en NVCG. Ook wordt het gehele team regelmatig bijgeschoold zodat de kennis over de laatste ontwikkelingen altijd up to date is. Aan alle cliënten wordt veiligheid en zekerheid geboden.

  • Bevoegdheid, ruim 10 jaar ervaring en bekwaamheid, daar kunt u bij Van Lennep Kliniek van op aan.
  • Er wordt enkel met bewezen veilige en wetenschappelijk onderzochte producten gewerkt, daarmee wordt uw veiligheid gewaarborgd.
  • Iedere client krijgt altijd een persoonlijk behandeltraject. Het behandeltraject wordt voortdurend gemonitord, gecontroleerd en indien gewenst aangepast.
  • De richtlijnen van de NVCG worden opgevolgd tijdens behandelingen.
  • Naast de correcte certificaties zijn ook de kwaliteitssystemen juist.

Vermoeide blik door donkere kringen onder de ogen

Een ander dingetje waar veel mensen niet heel blij van worden is donkere plekken of wallen onder de ogen, wat als effect heeft dat u er altijd moe uit ziet. Ook aan dit probleem kan iets gedaan worden, namelijk met de traangoot filler. Ook voor deze behandeling kunt u terecht bij Van Lennep Kliniek.

Wilt u ontdekken welke behandelingen Van Lennep Kliniek nog meer uitvoert? Breng een bezoekje aan de website, vanlennepkliniek.nl.

https://www.vanlennepkliniek.nl/