VSENV
Image default
Bedrijven

APK in Brummen? Kom langs bij Autobedrijf Roetert

Bent u op zoek naar een autobedrijf dat de APK in Brummen voor u uit kan voeren? Kom dan gerust eens langs bij Autobedrijf Roetert. Wij zijn niet gevestigd in Brummen, maar in Loenen. Maar het scheelt dat dit maar een klein stukje rijden is. Zeker de moeite waard om uw APK door onze ervaren specialisten uit te laten voeren.

APK Keuring

De Nederlandse overheid heeft de APK keuring ingevoerd, om te zorgen dat het wat veiliger wordt in het verkeer. Tijdens een APK wordt uw auto op een aantal vaste punten nagekeken. Hierbij wordt onder andere gekeken naar de banden, de richtingaanwijzers en de remmen. Er wordt dan gecontroleerd of ze nog wel goed functioneren en of u nog veilig de weg op kan met uw auto.

Wij van Autobedrijf Roetert voeren de APK graag voor u uit. Hiervoor kunt u een afspraak bij ons maken, via de telefoon, via de website of via email. Wij zorgen dan dat uw auto helemaal nagekeken wordt, zodat u weer een jaar veilig de weg op kan.

U staat nooit voor onverwachtse verrassingen

Mochten wij tijdens deze controle op iets stuiten dat bijvoorbeeld gerepareerd of vervangen moet worden om door de APK te komen, dan brengen wij u altijd eerst op de hoogte. Hierdoor komt u niet voor verrassingen te staan tijdens het betalen. Wij overleggen dus eerst altijd met u of u het waard vindt om deze onderdelen te laten repareren of vervangen. Mocht u dat vinden, dan voeren wij dit voor u uit.

Veel meer dan alleen APK

Naast de APK keuring van auto’s voeren wij nog veel meer uit. Denk bijvoorbeeld aan allerlei andere soorten reparaties maar bijvoorbeeld ook de in- en verkoop van auto’s. Wij hebben meer dan honderd occasions op voorraad staan, van alle verschillende merken en in alle verschillende prijsklassen. Kom dus gerust een keer langs om ons uitgebreide aanbod occasions te komen bekijken. Zien we u snel? Tot ziens bij Autobedrijf Roetert in Loenen.

https://www.roetert.nl/apk-brummen/