VSENV
Image default
Aanbiedingen

Golfen in het geweldig mooie Sauerland

Wilt u graag op golfvakantie in het prachtige Sauerland? Kom dan eens langs bij één van de hotels van Parkhotel Sauerland. Deze hotels liggen op slechts 300 kilometer van Nederland, dus voor een geweldige en heerlijke golfvakantie hoeft u niet ver weg te gaan. Golf in Sauerland is fantastisch!

Eén van de twee hotels van Parkhotel Sauerland

Parkhotel Sauerland heeft twee hotels, genaamd Parkhotel Schmallenberg en Parkhotel Andreasberg. Waarbij vooral Parkhotel Schmallenberg het perfecte hotel is voor uw golfvakantie.

Dit komt namelijk doordat zich bij Parkhotel Schmallenberg de welbekende Schmallenberg golfclub bevindt. Dit is een prachtige golfclub met geweldig mooie golfbanen. Een echte must voor elke golfliefhebber.

Golfen in het Sauerland

Golf in Sauerland is een ware lust voor elke liefhebber van golf. Niet alleen doordat het zo dichtbij is en je je toch in een andere wereld bevindt, ook doordat er in het Sauerland veel verschillende golfbanen zijn hoge ogen gooien. Denk bijvoorbeeld aan de 27 holes baan in Winkhausen of de golfbaan in Sellinghausen, waarbij je een mooie 18 holes baan hebt.

Golvakantie in het Sauerland

Dus wilt u een golfvakantie in Sauerland? Bekijk dan nu de arrangementen van de Parkhotel Sauerland hotels. Wij van Parkhotel Sauerland zullen er voor zorgen dat u het aan niks ontbreekt. Zo kunt u bijvoorbeeld genieten van half pension, waarbij u rustig kunt opstaan, kunt genieten van een heerlijk ontbijt met een verse bak koffie en daarna naar de kortgelegen Schmallenberg golfclub kunt gaan om een balletje te slaan.

Verder kunt u in het Sauerland gebied niet alleen genieten van golf, maar bijvoorbeeld ook van de prachtige natuur, waarbij u bijvoorbeeld kunt gaan fietsen of wandelen. Of bezoek een van de dorpjes waarbij u kunt genieten van een heerlijk Duits hapje en drankje.

Bekijk nu onze website

Al met al heeft het Sauerland u, zeker als golfliefhebber, zeer veel te bieden. Benieuwd geworden? Dat snappen wij volkomen! Bekijk nu onze arrangementen op de website. Mocht u vragen hebben, dan kunt u ons altijd een berichtje sturen via email of ons even bellen. De koffie staat klaar. Zien wij u snel in Parkhotel Sauerland?

https://parkhotel-sauerland.com/nl/