VSENV
Image default
Bedrijven

Bedrijfsuitje met overnachting voor unieke ervaringen

Een bedrijfsuitje met overnachting zal voor u en uw collega’s een unieke ervaring zijn. Bij de Westernboerderij in Gelderland kunt u voor een arrangement met overnachting in het tipidorp kiezen. Deze bijzondere groepsaccommodatie is de perfect voor groepsuitjes en werkt met een Western thema. Ontzettend leuk en gegarandeerd stof voor veel nieuwe herinneringen. Voor de historische liefhebber is het leuk om te weten dat de oude stallen en het huis van de Westernboerderij een gemeentelijk monument is uit 1721.

Groepsuitjes specialist met een Western thema

Bij de Westernboerderij kunt u terecht als u zoekt naar een onvergetelijk teamuitje met Western thema. Naast bedrijven kunnen ook groepen particulieren van minimaal 4 en maximaal 100 bij deze bijzondere groepsaccommodatie terecht. Zoekt u naar faciliteiten voor uw familiebijeenkomst? Of wilt u met uw vereniging een dagje uit? Dan bent u bij de Westernboerderij aan het goede adres. Niet alleen kunt u kiezen uit een enorm lange lijst met ontzettend leuke arrangementen, u kunt ook kiezen voor een (bedrijfs)uitje met overnachting. Zo kunt u een leuke dag afsluiten rondom het kampvuur.

De arrangementen met een tintje Western

Niet alle arrangementen zijn volledig in Western sfeer, maar natuurlijk brengen ze wel allemaal de bijzondere spanning van het Wilde Westen. Denk bijvoorbeeld aan een dagje quad rijden, kleiduiven schieten en buk schieten. Of wat dacht u van een scootertoer en een ritje op de huifkar? Natuurlijk zijn er ook arrangementen waarbij u uw competitiviteit de vrije loop kan laten. Zeskamp en andere spellen zijn altijd een groot succes. Tijdens feestdagen worden speciale activiteiten georganiseerd. Natuurlijk kunt u voor een bedrijfsuitje met overnachting gaan; slapen in een tipitent is namelijk altijd een unieke ervaring.

De Westernboerderij is een bijzondere groepsaccommodatie

Het terrein van deze bijzondere groepsaccommodatie beslaat maar liefst 6 hectare. Uniek voor een groepsuitje is dat u alles onder één dak vindt: activiteiten, buiten en binnen ruimte, lunch, diner, drinken, overnachting,… U hoeft zich geen zorgen te maken over hoe u uw collega’s of familieleden van de ene locatie naar de andere krijgt. De Westernboerderij verzorgt uw groepsuitje van A tot Z. Wel zo makkelijk om heerlijk van uw bedrijfsuitje met overnachting te kunnen genieten zonder u zorgen te maken over de kleine dingetjes.

 

https://www.westernboerderij.nl/