VSENV
Image default
Vakantie

Kies uit verschillende leuke single reizen en ga op stap met andere singles

Single reizen maken het mogelijk om in je eentje op vakantie te gaan, en toch de gezelligheid te hebben van een grote groep. Groepsreizen zijn erg populair. Maar als je geen partner hebt, is het een stuk minder aantrekkelijk om mee te gaan. Je komt namelijk al snel tussen de stelletjes en gezinnen te zitten. Single reizen bieden daarvoor een mooie oplossing. Als alleenstaande vakantieganger kun je op city trip, op wintervakantie of op weg naar de zon met een gezellige groep singles. Je zit nergens aan vast, en je doet precies waar jij zin in hebt. Samen met anderen, of gewoon alleen. Ook single reizen? Lees hier meer informatie.

Genieten van single reizen

Heb jij zin in een leuke vakantie? Het leukst is als je de vakantie-ervaringen kunt delen met anderen. Ben je single, dan is een singlereis daarvoor heel geschikt. Maak nieuwe vrienden, en beleef avonturen op vakantie – in je eentje, of samen met andere singles van jouw leeftijd. De groepen voor de single reizen worden bij One2gethertravel samengesteld op basis van leeftijd en interesse. Er zijn aparte reizen voor jonge en voor oudere singles, en bijvoorbeeld voor alleenstaande ouders. Als single kom je dus altijd in een groep mensen van jouw leeftijdscategorie, die ook jouw interesses delen. Dat maakt het makkelijker om aansluiting te vinden bij de rest van de groep, en om een hoop nieuwe vrienden te maken op reis.

Doe mee met excursies, doe leuke activiteiten, of kies je eigen pad

Hoe ziet jouw ideale vakantie er precies uit? Op single reizen kun je altijd doen waar jij zelf zin in hebt. Je geniet van de voordelen van een groepsreis: er is iedere dag een uitgebreid programma, waar je als groep aan mee kunt doen. Een goede manier om de andere singles in de groep te leren kennen.  Maar heb je meer zin om zelf op pad te gaan, dan kan dat ook gewoon. Alles in een ontspannen sfeer, want zo hoort het op vakantie.