VSENV
Image default
Bedrijven

De statement zonnebril van Versace

Als je deze zomer op een festival loopt dan zal het je meteen opvallen. De statement zonnebril van Versace is overal te zien. We zijn allemaal bekend met het merk Versace. De opvallende prints en unieke designs zijn iets waar dit modemerk bekend om staat. Dit betekent ook dat het niet voor iedereen is weggelegd. Toch lijkt iedereen deze Versace zonnebril te willen. Wat is nu de hype rondom deze zonnebril? Waarom is deze op elke hoek te vinden?

 

Het design van de Versace zonnebril

De statement Versace zonnebril heeft een uniek design. We kiezen al jaren voor een grote zonnebril die een groot deel van ons gezicht bedekt. Daar zien we langzaam verandering in. Ook de statement zonnebril van Versace voldoet niet aan het hoe groter hoe beter principe. De zonnebril heeft een lang smal uitgerekt hexagon design. De randen zijn dik en de glazen zijn relatief klein. Ze bedekken je ogen maar niet je hele gezicht. De oren van de zonnebril worden onderbroken door een gouden Versace logo. Het dikke montuur, de aparte vorm en het gouden logo zorgen dus voor een opvallend statement piece. De echte Versace zonnebril is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Zwart is verreweg de meest voorkomende kleur, maar je kunt deze bril zelfs in roze en groen aanschaffen.

 

De Versace bril overal te zien

Deze Versace zonnebril is tegenwoordig overal te zien. Vooral in de hiphop scene is dit een erg gewilde bril. Je ziet hem daarom ook vaak op festivals. Deze bril tilt ieder outfit naar een nieuw niveau. Het montuur van deze bril is zo gewild dat hij ook vaak als namaak wordt gespot. Het is dezelfde statement bril. Het Versace logo ontbreekt hier natuurlijk. Dit is een mooie oplossing voor als je de echte Versace zonnebril niet kunt betalen. Wel is dit natuurlijk ook te merken aan de kwaliteit van de bril. Versace staat bekend om zijn goede kwaliteit en duurzame producten. Als je een namaakversie koopt zal deze niet zo lang mee gaan. Als je dus gek bent op deze bril, investeer liever iets meer en koop de Versace zonnebril.

https://konceptstore.nl/collections/versace

Gerelateerde artikelen

Drinkwater opslaan? Dat doe je met een watertank

Welke items zijn goed voor promotie op evenementen?

Voor welke toepassingen is een glazen schuifpui geschikt?