VSENV
Image default
Electronica en Computers

Een stofzuiger kopen waar let je op?

Een stofzuiger kopen waar let je op?

Bij een Stofzuiger kopen zijn er verschillende aspecten waarop je kunt letten. Het belangrijkste is om naar de zuigkracht te kijken, maar daarnaast is de ondergrond ook belangrijk. Vaak heb je bij tapijt een hogere zuigkracht nodig dan bij laminaat. Tevens kijk je natuurlijk ook naar het verbruik van de stofzuiger. De kosten voor stroom blijven stijgen, en daardoor is de laatste 6 maanden het energielabel ook een belangrijke factor geworden. Ook de actieradius is een belangrijk element. Dit is zeg maar hoe lang de snoer is. Bij een grote woning wil je immers niet steeds de stekker moeten verplaatsen van stopcontact naar stopcontact.

Stofzuigers vergelijken op prijs en kwaliteit

Bij 5top zie je een overzicht van stofzuiger die gesorteerd zijn op de beoordeling van de apparaten. Ook zie je meteen de prijzen zodat je een indicatie hebt van wat het kan gaan kosten. Tevens zorgen wij er ook voor dat acties direct zichtbaar zijn. Wij laten je zowel de originele alsmede actieprijs zien. Ook geven wij je een korte beschrijving van de producten. Zo zie je meteen of de stofzuiger met of zonder zak is. Daarnaast kun je ook kiezen voor een snoerloze stofzuiger. Hierbij zetten wij de accuduur van de stofzuigers ook bij zodat jij weet hoelang je ermee vooruit kunt.

Enkele tips voor het kopen van een stofzuiger

Wij raden je altijd aan om bij de aankoop van een stofzuiger ook goed te kijken naar de garantieperiode. Sommige winkels geven een langere of uitgebreidere garantie, maar dit kan ook via de fabrikant lopen. Ook is het belangrijk om op het niveau van een HEPA filter te letten. Dit laat je zien hoeveel stof er opgevangen kan worden. Daarnaast vergeten mensen vaak naar de wielen te kijken. Echter is dit voor zachte vloeren juist heel belangrijk. Met grotere wielen is het een stuk prettiger stofzuigen.