VSENV
Image default
Bedrijven

De training verbindende besluitvorming

Als communicatieprofessional wil je jezelf ook blijven ontwikkelen. Je kan er daarom voor kiezen om regelmatig trainingen te blijven volgen. Als je een training volgt kun je je kennis up to date houden of je kunt je kennis uitbreiden. Zo kan dat ook met de training verbindende besluitvorming van vinetraining.nl. Met deze training krijg je inzicht in wat je nodig hebt om sterke en waardevolle besluiten te nemen, zonder tijd te verliezen in een langdurig proces. Je leert ook om weerstand te vertalen naar oplossingen en je leert om op een andere manier tot besluiten te komen, waarbij brede aanvaarding essentieel is.

 

Waarom

Als je deze training volgt dan kun je daarna op verbindende wijze besluiten nemen. Je kunt hierna alle invalshoeken meenemen om tot een optimaal besluit te komen. Dit besluit is maximaal gedragen. Je kunt problemen doorbreken door samen te werken. Je werkt samen aan oplossingen vanuit verschillende probleemstellingen. In het programma zijn de rol van gevoelens, behoeften en waarden als basis voor de besluitvorming. Ook leer je voorstellen maken en de uitvoering te optimaliseren. Bovendien wordt het concept van verbindende besluitvorming helemaal duidelijk.

 

Wie

Deze training is geschikt voor professionals. Met name voor professionals die op zoek zijn naar een snelle en verbindende manier om zo te komen tot een brede aanvaarding in besluitvormingsprocessen. Het is belangrijk dat je al enige ervaring hebt in het communicatiewerkveld om zo je kennis verder uit te breiden.

 

Andere trainingen

Aan deze training van vinetraining.nl heb je ook trainingen die aansluiten. Zo heb de bijvoorbeeld de twee daagse basistraining voor verbindende en geweldloze communicatie. Ook heb je een webinar die aansluit. Bijvoorbeeld het webinar conflict of verbinding. Zo kun je jezelf makkelijk blijven ontwikkelen. Wil je liever met je team door ontwikkelen? Ook dat kan op vinetraining.nl. Er zijn speciale trainingen voor teams. De trainingen voor teams zijn meestal meerdere dagen op locatie. Je bent dan de hele dag op locatie, van 09.00 uur tot 17.00 uur. Gedurende de training wordt er gezorgd voor koffie en thee en tussen de middag is er een lekkere lunch. Samen ontwikkelen, maar ook nog eens werken aan de teambuilding.

Gerelateerde artikelen

Welke items zijn goed voor promotie op evenementen?

Slagen voor je rijexamen voordat je gaat studeren

Overweeg een samenwerking met een verpakkingsbedrijf