VSENV
Image default
Bedrijven

De voordelen van een verstelbare Herman Miller bureaustoel

De vervelende rug- en nekklachten die iedereen met een kantoorbaan kent, zijn met de verstelbare Herman Miller bureaustoel verleden tijd. Deze stoel is namelijk niet alleen geschikt voor verschillende lichaamstypen, maar kan ook nog eens makkelijk versteld worden om aan jouw voorkeuren te voldoen. Zo verbeter je snel en eenvoudig jouw postuur en kan je urenlang pijnloos werken. Ideaal, toch?

Ontdek de verschillende technieken van deze stoelen

De verstelbare Herman Miller bureaustoel is verkrijgbaar in vijf modellen. Elk van deze modellen is zo ontworpen dat jij niet langer bang hoeft te zijn voor nek- en rugproblemen. Dit is onder andere het gevolg van ergonomische ontwerp en slimme technieken die worden toegepast. Je hebt de keuze uit onder andere de volgende modellen:

  • 8Z Pellicle: dit verwijst naar het ontwerp van de rugleuning dat ervoor zorgt dat jouw huidtemperatuur constant blijft. Lucht, lichaamswarmte en waterdamp worden in de juiste hoeveelheden afgevoerd, zodat je zelfs tijdens de warmste zomers niet zit te zweten in je stoel.
  • Pixelated Support: ook dit heeft te maken met de rugleuning. Stoelen die zijn uitgerust met Pixelated Support zorgen er namelijk voor dat al jouw microbewegingen direct worden opgevangen en ondersteunt. Tegelijkertijd leidt dit ook tot een evenredige verdeling van je gewicht op het zitvlak.
  • Posture Fit-lendensteun: deze ondersteuning zorgt voor het behoud van de natuurlijk S-vorm van jouw rug.
  • Harmonic Tilt: deze techniek zorgt ervoor dat elke beweging die jij maakt in de stoel automatisch wordt gestabiliseerd en ondersteund.

Neem bij vragen contact met dit bedrijf op

Wil je meer weten over de verschillende mogelijkheden van een verstelbare Herman Miller bureaustoel? Neem dan gerust eens contact op met de klantenservice van LoyalBrand. Zij helpen je graag verder door je te voorzien van de nodige informatie. Meer informatie over welke modellen van de verstelbare Herman Miller bureaustoel zijn uitgerust met welke eigenschappen vind je op de website van LoyalBrand.