VSENV
Image default
Bedrijven

Documenten ongekreukt verzenden met bordrug enveloppen

We kennen het misschien allemaal wel. We krijgen onze prachtige familiefoto’s opgestuurd via de post. Helaas, als we de envelop openen, blijken de foto’s helemaal gekreukt en gevouwen. De foto’s zien er niet meer representatief uit en jij baalt als een stekker. Hoe had dit kunnen worden voorkomen? Juist, met het gebruik van bordrug enveloppen! Maar wat is een bordrug envelop? En kun je deze ook bedrukken? No worries. In dit blog vertellen we je graag alles over wondere wereld van bordrug enveloppen.

Wat is een bordrug envelop?

Voor de grappenmakers onder ons; néé een bordrug envelop is niet een envelop om borden mee te verzenden. Maar wat is het dan? Dat leggen we je graag uit. Eigenlijk is een bordrug envelop een speciale envelop om kostbare documenten, drukwerk of foto’s mee te verzenden, die niet mogen worden gevouwen. Maar hoe voorkom je dit dan? Dat is eigenlijk heel simpel. Een bordrug envelop heeft een voorkant van stevig kraftpapier en op de achterzijde een kartonnen plaatje. Dit kartonnen plaatje zorgt ervoor dat de envelop niet eenvoudig kan worden gevouwen. Hierdoor voorkom je dat jouw kostbare documenten met vouwen aankomen bij de ontvanger. Handig toch?

Waarvoor kan ik bordrug enveloppen gebruiken

Een bordrug envelop kun je natuurlijk voor een keur aan verschillende documenten gebruiken. Ben je bijvoorbeeld een professionele fotograaf? Dan wil je natuurlijk dat jouw foto’s netjes en zonder vouwen aankomen bij de klant. Met een bordrug envelop, zorg je ervoor dat de familiefoto’s van dat leuke gezin, ongevouwen en zonder kleerscheuren aankomen. Je kunt natuurlijk ook drukwerk verzenden met deze enveloppen. Heb je bijvoorbeeld een mooi reclamebedrijf? Dan kan het lonend zijn om je ontworpen flyers te verzenden met bordrug enveloppen. Wist je namelijk ook dat deze enveloppen heel goed werken tegen scheuren? Zo komt je zending altijd veilig aan.

Een andere optie: de kartonnen enveloppen

Heb je toch een te grote stapel drukwerk die je wilt verzenden? Of is de bordrug envelop toch niet helemaal hét product voor jou? Maar wil je toch dat jouw documenten ongevouwen en ongescheurd aankomen? Dan kun je ook nog kiezen voor kartonnen enveloppen. Kartonnen enveloppen zijn uitermate geschikt om je drukwerk of foto’s veilig mee te verzenden. Het stevige karton, zorgt ervoor dat de verzendverpakking niet makkelijk kan worden gevouwen of scheuren. Je kunt hierbij vaak kiezen uit een kartonnen envelop van golfkarton, of massief karton. Beiden hebben uitstekende beschermende eigenschappen, zodat je documenten veilig aankomen op plaats van bestemming.

Bordrug enveloppen laten bedrukken

Net zoals alle andere enveloppen, is het natuurlijk ook mogelijk om je bordrug enveloppen te laten bedrukken. Heb je bijvoorbeeld een reclamebedrijf en verstuur je vaak drukwerk met bordrug enveloppen? Dan kan het lonen om je enveloppen te laten bedrukken met jouw logo. Door dit te doen, onderscheid jij jezelf van de concurrentie en bouw je op een mooie manier aan je naamsbekendheid. Daarbij komt een bedrukte envelop erg professioneel over en draagt dit positief bij aan de klantervaring. Ook kun je natuurlijk simpelweg ‘niet vouwen’ op je envelop laten drukken. Zo weet je zeker dat jouw kostbare verzending veilig en ongevouwen bij de ontvanger aankomt.

https://www.profipack.nl/verzendmaterialen/enveloppen