VSENV
Image default
Zakelijke dienstverlening

Wanneer er een kraanmachinist gezocht wordt

Heeft u uw eigen bouwbedrijf en wordt er bij u al een tijdje een kraanmachinist gezocht? VZR Machinistenverhuur is dé specialist voor het vinden van zowel vast personeel als een zzp’er. Wat voor personeel u ook zoekt, bij VZR Machinistenverhuur vindt u altijd goed opgeleid personeel, dat beschikt over de benodigde certificaten en diploma’s. Zo blijft u kwaliteit leveren, én voldoet uw bedrijf aan de geldende milieu-eisen.

Schakel een flexibele zzp-machinist in

Het grote voordeel van een zzp-machinist is flexibiliteit. Dit is ideaal als u tijdelijk personeel nodig heeft, bijvoorbeeld als u aan een project werkt. In beide gevallen kunt u een zzp-machinist inschakelen. De machinisten van VZR Machinistenverhuur zijn hoe dan ook altijd betrouwbaar. Het maakt niet uit of u tijdelijk of vast personeel zoekt. Ideaal als u bijvoorbeeld vaak op projectbasis werkt, maar niet altijd. Ook is al het personeel bedreven in het bedienen van alle soorten kranen. Er is bijvoorbeeld personeel voor het bedienen van grote overslagkranen, maar ook voor kleinere shovels. Deze kranen hebben verschillende besturingen, en zijn er van diverse merken. Voor al dit soort kranen kunt u bij VZR Machinistenverhuur diverse kranen vinden. Zo vindt u altijd de meest ideale kraanmachinist die past bij uw bedrijf. U kunt zelf afspraken met hem of haar maken over de arbeidsvoorwaarden.

Ga in gesprek met uw potentiële nieuwe medewerker

Op de website van VZR Machinistenverhuur kunt u vacatures plaatsen als u er bij u een kraanmachinist gezocht wordt, bijvoorbeeld een zzp-machinist. Alle administratieve rompslomp laat u vervolgens aan deze expert over. U hoeft alleen met uw nieuwe collega in gesprek te gaan. Dit houdt de communicatie voor beide partijen duidelijk. Zo worden de afspraken over de inhoud van het werk en de arbeidsvoorwaarden ook duidelijk. U werkt zo op een goede manier samen, zonder de vervelende administratie die bij werving en selectie komt kijken. Bij VZR Machinistenverhuur vindt u hoe dan ook een nieuwe medewerker, of er nu een reguliere kraanmachinist gezocht wordt, of een zzp-machinist.