VSENV
Image default
Bedrijven

Grip op je eetpatroon in Amsterdam

Wonen in een grote stad als Amsterdam is heerlijk. Er is altijd iets te doen of te beleven en er zijn altijd mensen. Gezelligheid is nooit ver weg, en een hapje en een drankje horen daar natuurlijk bij. Het kan daarom best wel lastig zijn om aan een gezond voedingspatroon te blijven voldoen. De verleidingen zijn overal en je wilt ook niet de enige zijn die niks lekkers eet. 

Overal is eten

Amsterdam is een heerlijke plek om een terrasje te pakken of een hapje te eten in dat ene bijzondere restaurantje. Er is een gigantisch aanbod van eetgelegenheden waar je van de meest uiteenlopende lekkernijen kan genieten. Wat een genot! Maar daardoor eet je misschien net wat vaker buiten de deur dan de bedoeling was. Bovendien zijn deze maaltijden niet altijd even gezond. Intussen merk je dat je broek steeds strakker gaat zitten, en je spiegelbeeld heeft er ook wel eens beter uit gezien. Je wilt wel graag op gewicht blijven, maar ook genieten van je leven.  

Rennen, rennen, rennen

Of misschien herken je je in de volgende situatie: je rent vaak van je werk door naar sport, de oppas of andere afspraken. Een gezonde maaltijd schiet er dan nog wel eens bij in en dan grijp je al vlug naar een snelle, maar ongezonde hap of een kant-en-klaarmaaltijd. Je hebt misschien wel gegeten, maar lekker of gezond is anders. Je energieniveau is niet meer wat het is geweest en je voelt je vaker niet fit.

Als je hier iets aan wilt doen, is een voedingscoach in Amsterdam een uitkomst. Je leert hiermee precies welke keuzes gezond of ongezond voor je zijn. Bovendien is voedingscoach Amsterdam afgestemd op jouw persoonlijke wensen en behoeftes. Als dus als je een keer per week wilt zondigen, dan kan dat gewoon. Geen strenge regels waar je je aan moet houden, maar juist een steuntje in de rug om te genieten met mate. Of een schema dat precies in jouw strakke planning past.

https://voedingscoach.com/voedingscoach-amsterdam/