VSENV
Bedrijven

Heeft uw bedrijf al duidelijke bewegwijzeringsborden?

Misschien heeft u er nooit over nagedacht om bewegwijzeringsborden rond en in uw bedrijf te laten aanbrengen. Dit heeft echter grote voordelen. U kunt er al mee beginnen op het terrein bij uw bedrijf, bijvoorbeeld met een verwijzing naar parkeerplaatsen voor bezoekers en een richting aanduiding voor de ingang. In uw pand kunt u bewegwijzeringsborden inzetten om bezoekers snel de weg te laten vinden. Ziekenhuizen zijn wellicht het bekendste voorbeeld waar bewegwijzering wordt gebruikt. Maar ook in een zorginstelling, theater of bibliotheek kan dit heel goed van pas komen. U kunt hierbij gebruik maken van tekst of pictogrammen of een combinatie daarvan.

Waarom is goede bewegwijzering zo belangrijk?

Als u soms bezoekers hebben die gehaast zijn, zoals in een ziekenhuis of andere gezondheidsinstelling als er een calamiteit is, dan is het belangrijk dat zij snel hun weg kunnen vinden. Dit bereikt u met duidelijke bewegwijzeringsborden. Maar ook als er minder spoedeisende zaken spelen, zoals in een theater of bibliotheek, is het prettig dat bezoekers in één oogopslag kunnen zien waar ze moeten zijn. Dit voorkomt gezoek en dwalende mensen door uw pand, wellicht op plaatsen waar dat niet gewenst is.

Bij welk bedrijf bestelt u uw bewegwijzering?

Als u overweegt om bewegwijzeringsborden te laten maken voor uw instelling of bedrijf, dan kunt u hiervoor een beroep doen op SIGN-PARTNERS. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het maken van op bewegwijzering op maat. U kunt de borden laten voorzien van iedere tekst die voor uw bedrijf van toepassing is en eventueel ook het bedrijfslogo. Ook qua afmetingen is vrijwel alles mogelijk. Wilt u ook dat uw bezoekers zich vlot door uw pand kunnen begeven? Vraag dan vandaag nog een offerte aan. U vindt de contactgegevens op de website. Hier kunt u ook terecht voor meer informatie over de producten die SIGN-PARTNERS levert.

https://sign-partners.nl