VSENV
Image default
Bedrijven

Investeren in cryptomunten: dit zijn de verschillende soorten

Cryptomunten zijn booming. Wellicht heb je wel eens gehoord van Bitcoin, veruit de meest bekende munt. Er zijn echter nog meer cryptomunten. Heb je interesse om in deze munten te beleggen en te vertrouwen op de Ripple koers, dan is het aan te raden om ook eens te kijken naar de volgende soorten.

Ethereum

Naast de bitcoin is Ethereum een cryptocurrency die je in de gaten moet houden. De afgelopen tijd is vooral de interesse van bedrijven in deze munt toegenomen. Wanneer je kiest voor Ethereum, doe je waarschijnlijk een zeer succesvolle investering.

Polkadot

Eén van de oprichters van Ethereum wilde een betere versie van de blockchain-technologie maken die achter de munt zit en richtte zo de Polkadot op.

Bitcoin meest populair

Deze cryptomunt is oorspronkelijk bedoeld om gedecentraliseerde transacties te doen en is tegenwoordig de meest gebruikte crypto valuta.

Ripple koers

Ook is er wereldwijde interesse in de ripple koers. Dit zorgt ervoor dat het mogelijk wordt om betalingen in apps te integreren, wat de Ripple en Ripple koers aantrekkelijk maakt voor handelaars die de gebruikscase kansrijk achten op te lange termijn.

Wat tips vooraf

Wanneer je nog niet bekend bent met investeren in crypto, is het verstandig om met een klein bedrag te beginnen. Zo kun je oefenen en krijg je een beter beeld wat schommelingen betekenen voor je geld. Natuurlijk moet je niet meer geld beleggen dan dat je kunt missen.

Het is goed om van tevoren nog wat meer onderzoek te doen naar de cryptomunt. Zoals je ziet zijn er meerdere, die elk hun eigen werkwijze, koers en betrouwbaarheid hebben. Er zijn ook verschillende platforms waarop je bijvoorbeeld Ripple kunt kopen en de Ripple koers kunt volgen. Check goed of deze betrouwbaar en veilig zijn. Zodra je de feeling te pakken hebt en je merkt dat je een neus hebt voor goede beleggingen, kun je overwegen om er meer geld in te stoppen.

https://cryptobenelux.com/ripple-koers/