VSENV
Bedrijven

Met houten vloeren geeft u stijl aan uw woonkamer

Houten vloeren worden nog altijd populairder. Mensen die houden van een stijlvolle inrichting kiezen hier vaak voor. Veel mensen die gaan verhuizen, of die hun woonkamer opnieuw gaan inrichten, laten zich inspireren door hout voor de vloeren. In een vloerenwinkel kunt u deze vloeren zien en uiteraard kunt u hier ook terecht voor deskundig advies. Houten vloeren kunnen worden geleverd in diverse kleuren omdat hiervoor verschillende houtsoorten worden gebruikt, zoals beukenhout, kersenhout of eikenhout. U kunt kiezen voor een massief houten vloer, maar ook voor laminaat, laminaatparket of parket. Veel mensen kiezen voor hout omdat deze vloer weinig onderhoud vraagt en heel duurzaam is.

Een vloer van hout combineert u probleemloos met iedere woonstijl

Houdt u van klassiek of toch meer van modern als het gaat om de inrichting van uw woonkamer? Wat uw smaak ook is, houten vloeren passen er altijd bij. U kunt de kleur afstemmen op de kleur van de meubels. Bij donkere meubels kiest u een lichte vloer, of omgekeerd een donkere vloer die u met licht gekleurde meubels combineert. In een vloerenwinkel vindt u volop inspiratie. Niet alleen qua kleur, maar ook qua bewerking. Hout kan worden geschuurd, gelakt of van een white wash behandeling worden voorzien. Iedere behandeling geeft het hout een zeer eigentijdse uitstraling. Na het leggen kunt u de vloer eens in de zoveel jaar voorzien van een nieuwe olie- of laklaag indien van toepassing.

Dé winkel voor vloeren inspiratie

Een vloer kiest u doorgaans niet van een website. Veel mensen willen de vloer graag in het echt zien. Daarvoor kunt u terecht bij Van der Heijden Vloeren. De showroom is gevestigd in Oss, Noord-Brabant. In deze vloerenwinkel kunt u op uw gemak een nieuwe vloer uitzoeken. Er wordt ter plekke een prijsopgave voor u gemaakt, zodat u weet waar u aan toe bent. Bedenk u daarbij dat u een vloer koopt die bij goed onderhoud tientallen jaren mee kan gaan. U heeft er dus vele jaren plezier van.