VSENV
Image default
Bedrijven

Online Gebak Bestellen bij Brievenbus Banket

Gebak bestellen

Online gebak bestellen van Brievenbus Banket

Bij Brievenbus Banket kunt u ambachtelijk gebak bestellen dat precies in brievenbusdoosjes past en daardoor door uw brievenbus geleverd kan worden.

Taart door de brievenbus

Soorten en maten brievenbusdoosjes

U kunt kiezen uit verschillende maten gebak door de brievenbus van brievenbusbanket.nl. Er zijn 3 verschillende maten brievenbusdoosjes waar u uit kunt kiezen:

 • Normaal, een A6-formaat brievenbus doosje waar Brievenbusbanket.nl 1 stuk brievenbus gebak in verstuurd.
 • Large, een A5-formaat brievenbus doosje waar brievenbusbanket.nl 2 stuks brievenbus gebak in verstuurd.
 • Extra Large, een A4-formaat brievenbus doosje waar brievenbusbanket.nl 4 stuks brievenbus gebak in verstuurd.

Verschillende soorten brievenbus taart

In de brievenbus doosjes kunt u verschillende soorten gebak laten bezorgen, namelijk:

 • Chocolade Banket; een heerlijke smeuïge brownie per post met een laagje chocolade glazuur.
 • Kaneel Banket; een ambachtelijk gebakken Kaneel Gebak met kaneel granulaat korrels meegebakken en extra bedekt over het heerlijke gebak.
 • Haagsche Hopjes Banket; het welbekende Haagse snoepje verwerkt in een heerlijk gebak bedekt met een ‘’Haagsche Hopjes’’ karamel laag er overheen.
 • Walnoot Sinaasappel Banket; het meest luxe gebak van brievenbusbanket.nl met Walnoot, Sinaasappel, Rozijnen, meegebakken roomkaas en dit alles samengevoegd in een heerlijke smaakbom van een gebak.

Bij de ‘Large’ en ‘Extra Large’ maten brievenbus doosjes kunt u er ook voor kiezen om de bovengenoemde soorten brievenbus taartjes te combineren in een gebakbox. Hierdoor hoeft u geen keuzestress meer te hebben over de heerlijke soorten gebak. In het Extra Large maat doosje kunt u er zelfs de keuze maken om alle vier de verschillende soorten gebak in hetzelfde doosje door de brievenbus te laten bezorgen bij de gelukkige ontvanger, of misschien wel bij uzelf natuurlijk. Bent u er klaar voor om te bestellen? Bezoek dan de website van Brievenbus Banket en ga naar gebak bestellen.

Voordelen van een levering door de brievenbus

Ontvanger hoeft niet thuis te blijven voor de bezorger

Er zijn veel voordelen aan het verzenden via brievenbus post, maar het grootste voordeel is dat de ontvanger van het brievenbus gebak niet lang thuis hoeft te blijven om op de bezorger te wachten. Het pakketje past door de brievenbus, dus kan de ontvanger zijn of haar tijd veel handiger indelen.

Brievenbuscadeau

Slechts een paar klikken en supersnel verzenden naar Nederland, België of Duitsland

Verschillende gelegenheden

Er zijn verschillende gelegenheden waarvoor u gebruik kunt maken van de bezorgservice van brievenbusbanket.nl, bijvoorbeeld;

 • Verjaardag Cadeau Per Post
 • Kraam Cadeau Per Post
 • Beterschap Cadeau Per Post
 • Bedankt Cadeau Per Post
 • Valentijns Cadeau Per Post
 • Moeder/Vaderdag Cadeau Per Post

Eigenlijk kunt u voor elke situatie een gebakje per postlaten versturen van brievenbusbanket.nl. De klanten beoordelingen laten dit ook wel blijken, brievenbusbanket.nl is met een 9,4/10 hoog beoordeeld door haar klanten. Op de website van Brievenbus Banket staat nog per brievenbus cadeau gelegenheid verdere informatie. Mocht u toch meer informatie willen hebben kunt u 7 dagen per week de klantenservice van brievenbusbanket.nl bereiken.

Zakelijk bestellen

Relatiegeschenken

Veel bedrijven hebben moeite met beslissen met wat ze gaan bestellen als relatiegeschenk. Het is toch belangrijk is om elk jaar te vernieuwen en hierdoor kan de keuze nog een stuk lastiger worden. De relatiegeschenken van brievenbusbanket.nl bieden hier een goede oplossing voor. Het is origineel, overheerlijk én de ontvanger hoeft niet thuis te blijven om op het pakketje te wachten, omdat het door de brievenbus past. Door deze service hebben inmiddels al veel bedrijven relatiegeschenken van brievenbusbanket.nl verzonden door Nederland, België of Duitsland. Er zitten nu al meerdere bedrijven tussen die vaker gebruik maken van de bezorgservice van brievenbusbanket.nl, omdat ze zeer tevreden zijn over de producten, de levering en de service.

Verjaardagservice

Ook heeft Brievenbus Banket sinds 2021 de optie om voor uw personeel of collega’s verjaardag cadeau’s te verzenden. Dit is de verjaardagservice van brievenbusbanket.nl. Het houdt in dat u op de website in een Excel bestand doorgeeft wanneer uw personeel of collega’s jarig zijn en brievenbusbanket.nl regelt de rest. U hoeft door de verjaardagservice van Brievenbus Banket niet meer om te kijken naar de jaarlijkse cadeau stress en dit neemt de mogelijkheid weg om het perongeluk te vergeten. Brievenbusbanket.nl zorgt dat er op elke verjaardag een heerlijk verjaardags gebak pakketje op de deurmat ligt.

Zakelijk Bestellen

Om een zakelijke bestelling te plaatsen bij brievenbusbanket.nl zoals bovengenoemde   relatiegeschenken of om een verjaardagservice in te plannen dient u contact op te nemen met de klantenservice. De klantenservice zal binnen één dag en doorgaans sneller contact met u opnemen om de opties te bespreken en eventueel mee te denken om alles naar uw wens te brengen. De klantenservice van brievenbusbanket.nl gaat ook voor u een offerte op maat maken.

Het personaliseren van uw zakelijke brievenbus cadeau is mogelijk tegen een kleine extra betaling. Wel dient u dit op tijd aan te geven voor de levering in verband met het bestellen van bijvoorbeeld ansichtkaartjes is uw huisstijl of uw logo op de brievenbus doosjes.

In het kort, als u vragen heeft helpt de klantenservice van brievenbusbanket.nl u graag verder met uw zakelijke bestelling op maat, dus neem gerust contact op om al uw vragen beantwoord te krijgen. 

https://www.brievenbusbanket.nl/gebak-bestellen