VSENV
Image default
Bedrijven

Poorten voor de oprit, geheel naar uw wensen

Wanneer het gaat om poorten voor de oprit, staat u voor een veelheid aan keuzes. Welke stijl poort wilt u voor de oprit – klassiek, modern, of een geheel uniek design? En denkt u aan een aluminium of metalen poort, of aan een poort van hout? Poortland helpt u graag met het ontwerpen, produceren en plaatsen van de poort die u voor ogen heeft. Voor poorten voor de oprit bent u hier dan ook aan het juiste adres. Wilt u meer weten? Hier leest u over de diensten van Poortland en de verschillende mogelijkheden.

Waar kunt u aan denken qua poorten voor de oprit?

Poorten zijn er in allerlei soorten en maten. Wandel maar eens door uw stad of dorp: bij iedere oprit ziet u weer een andere stijl, met andere materialen en andere mechanismen. Welke mogelijkheden zijn er allemaal?

Materiaal: aluminium, staal of hout

Poorten voor de oprit moeten stevig zijn en veiligheid bieden voor uw woning. Daarom worden de meeste poorten tegenwoordig van staal of aluminium gemaakt. Aluminium is lichter en sterker ten opzichte van gelaste poorten, maar het materiaal is ook duurder en meer bewerkelijk. Wilt u voor een meer klassieke uitstraling? Dan kunt u ook kiezen voor een poort die gedeeltelijk of geheel van massief hout is vervaardigd.

Functionaliteit van de tuinpoort

Een klassieke poort opent u met de hand, maar steeds meer mensen kiezen ervoor om hun poorten te laten automatiseren. Aan de hand van elektromechanica kunt u de poorten automatisch openen en sluiten van een afstand. De poort kan draaien, schuiven, of opkrullen (in het geval van garagepoorten). Met behulp van parlofoon en/of videocamera’s kan de functionaliteit van poorten op de oprit verder vergroot worden.

Heeft u een nieuwe poort nodig?

Zoveel opritten, zoveel poorten. Voor de beste poort heeft u een bedrijf nodig dat verstand van zaken heeft, en dat met u mee kan denken over de beste oplossing voor uw oprit. Poortland helpt u graag met het ontwerpen, produceren en plaatsen van een nieuwe poort.

https://www.poortland.be/