VSENV
Dienstverlening

Een woning ontruimen bij ernstige vervuiling

Een woning ontruimen die ernstig vervuild is, is voor direct betrokkenen vaak geen pretje. Dit kan gebeuren wanneer de bewoner een verslaving of psychische stoornis heeft. Ook bij lichamelijke ziekte kan vervuiling aan de orde zijn. Zoekt u voor een dergelijke ontruiming een hulptroep? U kunt voor zo’n woningontruiming een beroep doen op een professioneel bedrijf. Zij zorgen ervoor dat alle spullen uit het huis op worden gehaald en afgevoerd. Wat nog bruikbaar is, kan naar een kringloopwinkel en de rest wordt naar de afvalverwerking afgevoerd. U heeft hier dan zelf geen omkijken meer naar.

Professionele woningontruiming bij vervuiling

Een woning ontruimen die ernstig vervuild is, is een klus waar meer bij komt kijken dan alleen simpelweg de inboedel uit het huis halen. Vaak moeten ook de vloeren, muren en plafonds worden gereinigd. Ook hiervoor kunt u een professional inschakelen. Het bedrijf zorgt ervoor dat de woningontruiming vlot en grondig wordt geregeld. Nadien kan de woning weer worden verhuurd of te koop worden aangeboden. Vanzelfsprekend is het mogelijk dat u persoonlijke spullen van de bewoner vooraf uit het huis haalt. Zodra u de woning vrijgeeft zal het bedrijf de woning ontruimen en de spullen afvoeren.

Welk bedrijf kan mij helpen als ik een woning wil laten ontruimen?

Wilt u een woning ontruimen en heeft u daar professionele hulp bij nodig? Informeer dan bijvoorbeeld bij Woningontruiming Regionaal. Zij zijn een professioneel bedrijf dat ruime ervaring heeft met het leeghalen van een huis, ook als de woning vervuild is. In overleg met u kunnen vervolgens nadere afspraken worden gemaakt over het reinigen van het huis. Het is ook erg handig om een professioneel bedrijf in te schakelen als u zelf niet in de buurt woont van de te ontruimen woning en het voor u lastig is om hiervoor op en neer te reizen.