VSENV
Image default
Bedrijven

Stap over op natuurlijke cosmetica!

Je huidverzorging is een belangrijk onderdeel van je dag. Je vindt het steeds belangrijker en je begint ook te letten op welke cosmetica je koopt. Je gaat steeds meer voor natuurlijke cosmetica want deze draagt bij aan een langdurige en gezonde huid. Wanneer je je huid organisch verzorgd in combinatie met een gezonde levensstijl kan dit veel impact hebben op je huid. Chemische middelen en medicatie worden op deze manier vaak overbodig en daarnaast wordt de natuurlijke cosmetica duurzaam vervaardigd. Je brengt hierdoor geen schade aan de natuur en de dieren. De natuurlijke cosmetica is echt in opkomst en je ziet ook steeds meer producten hiervan op de markt. Zo zijn er producten voor ieder lichaamsdeel en voor ieder huidtype. Voorbeelden van producten zijn bijvoorbeeld de face cream of de bronzing body & face balm.

 

Waarom

Wanneer je natuurlijke cosmetica gaat gebruiken kun je je natuurlijk afvragen waarom. Toch zijn er een aantal voordelen aan verbonden. De natuurlijke cosmetica is geschikt voor een veeleisende huid of een delicate huid, in tegenstelling tot de chemische alternatieven die er op de markt zijn. Bovendien is deze natuurlijke verzorging ook zeer geschikt voor baby’s, een droge huid of acne. Deze cosmetica kan dus op een breed vlak worden ingezet ongeacht je geslacht, leeftijd of huidtype.

 

Face cream

Zoals net benoemd is de face cream een van de natuurlijke cosmetica producten. Dit is een gezicht crème met rozen waardoor de huid fluweelzacht wordt en bovendien gehydrateerd en gevoed wordt. De crème geeft energie, maar ontspant ook tegelijkertijd. Daarnaast heeft de crème een anti-rimpel effect op je huid. Het beste kun je de crème in de ochtend en in de avond aanbrengen op een gereinigd gezicht en hals. Let op dat je daarbij de ogen vermijdt.

 

Bronzing body & face balm

Ook de bronzing body & face balm is een van de natuurlijke cosmetica producten. Dit is een bruiner die je huid bruint op een natuurlijke wijze. De balsem is voedend en hydraterend en heeft een oosterse geur van sinaasappels en kaneel. De bronzer vlekt niet. Breng de bronzer aan op een schone en droge huid en maak draaiende bewegingen.