VSENV
Image default
Bedrijven

Tips voor een snelle verhuizing

Verhuizen is een spannend maar ook vaak een stressvol proces voor de meeste mensen. Er zijn veel dingen waar u rekening mee moet houden. Zo moet u alles sorteren en klaarzetten voor wanneer de verhuis vrachtwagen komt. Wilt u op een goede en fijne manier verhuizen zonder te veel stress? Dan zijn de onderstaande tips echt noodzakelijk voor u!

Planning

Maak van te voren duidelijke afspraken met het verhuis bedrijf over wat uw verwachtingen zijn. Geef ook duidelijk aan hoe laat ze bij uw oude woning moeten zijn en hoe laat u verwacht dat jullie ongeveer klaar zullen zijn. U moet wel altijd rekening houden met een kleine uitloop hiermee. Verhuizen is een stressvol proces en het kan vaak toch een paar uurtjes uitlopen.

Opruimen

Zorg dat u alle spullen die u niet mee wilt nemen naar uw nieuwe woning heeft opgeruimd. Doneer ze, verkoop ze of geef ze aan vrienden. U kunt ook voor een best goedkope prijs een container huren. Een container huren in Gouda is bijvoorbeeld een goedkope optie om snel van het grofvuil af te komen.

Inpakken

Zorg dat u vroeg begint met het inpakken van dingen die u niet meer zoveel gebruikt. De meeste mensen beginnen pas veel te laat met het inpakken waardoor er nog een grotere stress op u komt te staan. Zorg dat u tenminste twee weken van te voren begint met het inpakken van de meeste meubels. Zo voorkomt u een hoop stress. Wanneer het verhuis bedrijf bij u is moet u namelijk wel hebben gezorgd dat echt alles al helemaal is ingepakt, anders riskeert u in sommige gevallen namelijk een boete!