VSENV
Image default
Aanbiedingen

Zo vind jij in twee stappen de ideale baan!

Als we het hebben over het bekleden van een functie waar je iedere dag blij van wordt en iedere dag energie van krijgt, hebben we het ook meteen over iets dat niet heel vaak voorkomt. Er zijn zeer weinig mensen die iedere dag met plezier en zonder tegenzin naar hun werk gaan. Dit is aan de ene kant misschien vervelend, maar in sommige gevallen maar goed ook. Als jij namelijk iets wilt bereiken, is het nodig dat je hier iets voor doet en je soms even over het één en ander heen zet. Toch is het ook mogelijk om wél die energie te voelen en wél met plezier naar je werk te gaan. Hoe je dat doet, lees je in dit blog!

Vergelijk de vacatures

Door de vacatures te vergelijken, heb je al snel een idee van de verschillende bedrijven waar jij wellicht terecht kunt. Het ene bedrijf zorgt er over het algemeen voor dat er een pakkende tekst klaar staat om jou te informeren van dat wat er allemaal geboden wordt. Het andere bedrijf doet echter wat minder moeite en straalt het bovenstaande absoluut niet uit. Vergelijk beide vacatures en neem eens een kijkje op de website: wat vind jij?

Controle over het gesprek

Over het algemeen wordt er al snel een stempel gedrukt op een sollicitatiegesprek. Als een vacature iets heeft gezegd in de trant van ‘vacature monteur installatietechniek’ is de kans groot dat je het gevoel hebt dat jij het bedrijf moet gaan overtuigen waarom jij de geschikte persoon bent voor die functie.

Echter moet dit van beide kanten komen. Een sollicitatiegesprek is voor jou ook niets anders dan een kennismakingsgesprek en daarom is het belangrijk dat je vragen stelt en ervoor zorgt dat je je op je gemak voelt. Is dit niet aan de orde? Misschien is het dan slim om verder te zoeken! 

 

https://www.t-pion.nl/