VSENV
Image default
Bedrijven

Van nerd naar hottie

Ben jij de nerd van de klas en ben je daar eigenlijk helemaal klaar mee? Het valt niet mee om er ineens er anders uit te gaan zien. Zeker als je ergens tussen de 14 en 25 jaar bent, hebben met name leeftijdsgenoten best een flinke mening over jou en hoe jij eruitziet. Dat maakt het lastig, om ineens een make-over te beginnen. Hier wat tips om het makkelijker te maken.

Jij denkt dat je het middelpunt bent

Juist als je nog in de pubertijd zit, denk je vaak dat iedereen op jou let. Eigenlijk niet gek om dat te denken, want dat gebeurt nu eenmaal snel met een puberbrein. De waarheid is alleen, dat het niet waar is. Ja, het klopt dat pubers soms knetterhard kunnen zijn tegen elkaar, maar dit komt ook vaak voort uit onzekerheid. ‘Als ik jou niet pest, pesten ze mij misschien wel.’

Een nerd kan ook een hottie zijn

Wat ook vaak wordt gedacht, is dat een nerd niet als hottie kan worden gezien. Nog een misvatting, er zijn genoeg leuke mensen, die juist een nerd een hottie vinden. Verkijk je daar dus niet op. Waar het werkelijk om gaat? Dat is dat jij je gewoon zo gedraagt en kleedt als jij leuk vindt. Ongeacht van wat een ander daarvan vindt.

Als jij je nu eenmaal graag zo kleedt als een wat men een nerd noemt, omdat dat is wat bij jou past, hoef je toch niks te veranderen? Ben je echter vooral misschien ‘onopvallend gekleed’, omdat je niet op wil vallen? Maar, is dat eigenlijk niet de kleding waar jij blij van wordt? Dan is het tijd voor een verandering.

La sisters

Ga jouw stijl ontdekken. Zo heb je bijvoorbeeld hele leuke kleding van La Sisters. Het leuke van La Sisters is dat er beste verschillende stijlen zijn, waardoor je goed kunt experimenteren met wat jij leuk vindt. Naast de kledingstijl zou je ook kunnen kijken, naar wat je qua haardracht leuk vindt en welke schoenen, laarzen, sneakers op misschien wel pumps daarbij mooi zijn. Ga het rustig allemaal ontdekken. Maak een tijdje van zaterdag jouw vaste shopdag. Dan ga je vanzelf ervaren, van welke kleding jij nu echt blij wordt.

Onzeker? Neem dan iemand mee, van wie je vindt dat diegene zich leuk kleedt. Dan kom het vast wel goed.