VSENV
Image default
Bedrijven

Waarom zijn etiketten zo populair bij bedrijven?

Door etiketten te gebruiken kunt u makkelijker uw bedrijf voortzetten. We vertellen u daarom vier redenen om te investeren in dit hulpmiddel.

U creëert orde

Door er een etiket bij te pakken, ergens op te plakken en erop schrijven waarvoor het bestemd is, zult u altijd meteen weten wat de bedoeling is, denk hierbij aan een opslag, een schaars product en inkomende goederen. Iemand die erlangs loopt weet dan meteen wat er moet gebeuren, dit scheelt tijd, want de vervolgstappen kunnen direct uitgevoerd worden. Kortom: een slim begin om een plan van aanpak op te stellen en mensen verantwoordelijkheden te geven.

Voor een aanstaande verhuizing

De inventaris verhuizen van een onderneming is een klusje waarvoor precisie een vereiste is. De klant moet immers snel een antwoord krijgen op een vraag en dan is het belangrijk om binnen een paar dagen de activiteiten te hervatten. Dat betekent dat de kantoren bureaus, stoelen en computers tellen, de medewerkers telefonisch bereikbaar zijn en dat u uw omzet vergroot. Met andere woorden: het proces draait weer op volle toeren. Dit is alleen haalbaar door zorgvuldig op de dozen te zetten wat erin zit en waar de eindbestemming is, bijvoorbeeld een bepaalde afdeling.

Etiketten

Webshop

Een webshop is afhankelijk van etiketten, aangezien daarop de gegevens van klanten staan. En als een doos is dichtgemaakt, prijkt er niet op wat de inhoud is. U begrijpt zelf ook dat dit regelmatig tot onduidelijkheid leidt. Vestig hierom eerst een etiket waarop de geselecteerde items vermeldt, staan. Vervolgens ronden de uitvoerders het proces hierdoor eenvoudiger af. Zo bouwt u een systeem op in uw organisatie door iedere doos te verduidelijken. Voer deze tactiek onmiddellijk in door dit tegen elk personeelslid te zeggen. Hiermee ontwikkelen de medewerkers gewoontes die leiden tot grotere successen.

Gewenste versterking

Als laatste benadrukken we de reden om etiketten continu op voorraad te hebben: ze komen voortdurend van pas, zoals voor het noteren van namen, het creëren van ideeën en tijdens het voorzitten van vergaderingen.
En dit lijkt op het eerste oog geen groot verschil te maken, maar dat gebeurt wel, omdat u het takenlijstje voltooid, in plaats van zoeken naar een oplossing.

We raden u aan om snel een doos aan etiketten te bestellen, doordat ze op ieder moment een overzicht bieden waardoor u zonder zorgen de dag afsluit of weekend gaat vieren.

Kijk daarnaast ook naar de diverse etiketten om de beste aankoop te vinden voor uw werkzaamheden. Noteer dit project in uw agenda om er spoedig mee te starten en u deze werkwijze binnenkort implementeert.