VSENV
Image default
Bedrijven

Wat moet je doen met je bedrijfsafval?

Wat voor bedrijf je ook hebt, je zult afval hebben. Het soort afval verschilt natuurlijk enorm tussen alle soorten bedrijven die er bestaan. Een bouwbedrijf heeft dan ook heel ander afval als een advocaten kantoor. Zo heeft het ene bedrijf veel archiefpapier wat bij het afval moet en het andere bedrijf veel organisch afval.

Vooral als je veel afval hebt, is het handig om te kijken naar de beste manier om dit uit te besteden. Er zijn tal van bedrijven die dit voor jouw bedrijf kunnen regelen.

Heb je een vaste locatie?

Heb jij een vaste locatie of ben je altijd ergens anders aan het werk? Als je bedrijfsafval in Utrecht wil laten ophalen dan kan dit gemakkelijk. Maar kunnen ze ook komen als je ergens anders moet zijn? Dit zijn vragen die je van tevoren aan het bedrijf moet stellen zodat je weet wat zij van jou en jij van hen verwachten kunt. Bedrijfsafval in Utrecht zal je vast op weg kunnen helpen, maar denk na over wat jij nodig hebt en vraag wat zij kunnen bieden.

Gemeente of extern bedrijf?

Als jij een advocaten kantoor hebt en helemaal niet veel afval hebt, zal het mogelijk zijn dat dit gewoon door de gemeente wordt opgehaald. Bel daarom eerst naar de gemeente en laat je goed informeren.

Wanneer je containers moet huren voor bijvoorbeeld je sloopbedrijf is het een goed idee om bedrijfsafval in Utrecht te informeren, als dit jouw locatie is, zodat jij een vast adres hebt voor het huren van je benodigde containers. Dan heb je altijd een vast adres voor al je bedrijfsafval.

Laat je goed informeren

Het is dus een groot verschil waar jij met jouw bedrijfsafval naartoe kunt, wat de kosten hiervan zijn. Laat je daarom altijd goed informeren naar alle opties die er zijn, zodat jij de beste keuze kunt maken en niet op onvoorziene kosten stuit.

https://rolcontainernederland.nl/rolcontainer-huren-utrecht/