VSENV
Image default
Dienstverlening

Uw naambord van Naambordkopen.nl wordt snel geleverd

Glazen, kunststof en emaille huisnummers. Een houten, marmeren of messing naambord. Dit en nog veel meer kan naambordkopen.nl binnen een paar dagen leveren.

Als het om naamborden gaat, is er veel mogelijk tegenwoordig. Er zijn houten, glazen en stenen modellen. Sommige zijn groot en statig. Andere klein van formaat en onopvallend. Qua kleur valt er veel te kiezen. We bedoelen zowel de tint van de plaat als van de tekst. Die tekst overigens kan erop geschilderd worden. Een andere keer worden naam en nummer eruit gesneden. De laser- en druktechniek zijn ook gangbaar bij naambordenmakers. Een bekende online naamplaatverkoper is naambordkopen.nl. Het assortiment borden is overzichtelijk ingedeeld in rubrieken. Dit maakt het zoeken naar een passende naamplaat eenvoudig. De borden zijn op voorraad en kunnen in principe direct na bestelling geleverd worden. Het kan zijn dat het iets langer duurt, bijvoorbeeld als het aanbrengen van de tekst arbeidsintensief is. Bestellen kan 24/7 op naambordkopen.nl.

Een serie naamplaten waar we bij stilstaan is: cottage met de hand gegoten borden, en dan met name de bordjes met een afbeelding erop. Dit soort naamplaten worden ook wel Engelse borden genoemd, omdat ze daar vandaan komen. Ja inderdaad, als u een cottage naamplaat bestelt bij naambordkopen.nl wordt dat speciaal voor u in Engeland gemaakt. Bij het maken van een cottage bord wordt A-kwaliteit aluminium gebruikt. De mal wordt in zand gegoten. De tekst komt in hoofdletters op het bord te staan. Het plaatje heeft reliëf, wat het naambord extra allure geeft. Er zijn 26 afbeeldingen om uit te kiezen. We noemen er een paar: een huisje met een rieten dak, een pallet bloemen, een gele vlinder, het hoofd van een paard, een volle groene boom, een tuinvogel met bruine en oranje veren, een bloeiende roos aan een tak met twee blaadjes. Aparte cottage huisnummers zijn ook leverbaar.

Neem contact op bij vragen of voor meer informatie

Iedereen die een vraag heeft over een specifiek huisnummer, bijvoorbeeld over de emaille huisnummers, of een bepaalde naamplaat, zoals een aluminium naamplaat, kan contact opnemen met naambordkopen.nl. Dit geldt ook voor degenen die meer willen weten over het bestelproces, het privacy statement of de algemene voorwaarden. Tijdens kantoortijden kunt u bellen met het team van de klantenservice. Het nummer is 0251 – 24 13 64. Mailen mag ook: info@ naambordkopen.nl.

 

https://naambordkopen.nl/

Gerelateerde artikelen

Wat een calculatiebureau kan betekenen bij uw bouwproject

Heeft u hoog opgelopen schulden? Dit bedrijf biedt goede schuldhulpverlening in Rotterdam

Hoe de goedkoopste afvalcontainer te vinden om in uw regio te huren