VSENV
Image default
Bedrijven

Welke items zijn goed voor promotie op evenementen?

Evenementen zijn vaak de perfecte momenten om een bedrijf onder de aandacht te brengen. Door verschillende promotie items kan u de naamsbekendheid van uw bedrijf verhogen. Een klein item of gebaar kan al genoeg zijn voor iemand om mogelijk bij uw bedrijf terecht te komen als het nodig is. Het is wel belangrijk om de juiste items cadeau te doen en ook de kwaliteit daarbij is belangrijk. Hoe beter de kwaliteit, hoe meer het wordt gewaardeerd. Natuurlijk zijn kwalitatief betere producten wel duurder. Verder in deze blog zijn een aantal voorbeelden genoemd die perfect kunnen zijn voor uw bedrijf.

Pennen

Misschien wel het beste promotieobject, de pen! Als bedrijf kunt u grote aantallen inkopen die u dan aan iedereen kan uitdelen. Deze pennen kunt u voor een goedkope prijs laten bedrukken met een logo of een website. Pennen worden nog steeds dagelijks door mensen gebruikt onlangs de online ontwikkelingen. Verder blijkt dat pennen ook vaak uitgeleend worden of gegeven worden aan iemand anders. Zo blijkt dat één pen vaak wel zeven eigenaren heeft. Een ideaal doorgeef product waar uw bedrijfsnaam of logo op staat.

Plastic bekers

Plastic bekers voor een muziekfestival of ander evenement zijn zeer populair. Plastic bekers zijn zeer populair om hetgeen wat in het glas zit, en het feit dat deze glazen meermaals gebruikt kunnen worden. U kunt als bedrijf wegwerpbekers aanschaffen met logo of u kunt kiezen voor herbruikbare bekers. U kunt ook makkelijk plastic bekers bedrukken met een logo bij verschillende partijen. Een leuke quote of tekst is vaak ook leuk om te drukken op de bekers. Deze items zijn over het algemeen ook niet duur om te kopen, als u maar een grote hoeveelheid in één keer koopt.

Paraplus

Een mooi en handig artikel om weg te geven als promotiemateriaal is de paraplu. Dit is ideaal voor buitenevenementen waar de mogelijkheid tot regen groot is. Als u als bedrijf mensen kan helpen tegen de slechte weersomstandigheden dan geeft u al een positieve boodschap. Verder zijn paraplus ook makkelijk te bedrukken met een logo of websitenaam. Paraplus zijn wel vaak wat duurder dan pennen of andere items. Tenzij u er voor kiest om de goedkope paraplus aan te schaffen. Geen aanrader!

Sport accessoires

Staat u met uw bedrijf op een evenement waar sport in het middelpunt staat? Dan is het interessant om sportartikelen weg te geven als promotiemateriaal. Denk bijvoorbeeld aan sportarmbanden met een logo waar iemand zijn of haar telefoon in kan doen bij het hardlopen. Of denk bijvoorbeeld aan weerstandbanden, gymtasjes of handdoeken. Op deze sportevenementen worden sportartikelen over het algemeen zeer gewaardeerd.

Tasjes

U kunt meerdere items cadeau doen en een soort van goodie bag maken. Hiervoor kunt u plastic of papieren tasjes aanschaffen. Ook op deze tasjes kunt u een logo of een andere tekst drukken. Er zijn ook andere verpakkingen waar een logo op gedrukt kan worden. Denk hierbij aan een papieren tas voor een fles drank, zoals een mooie wijn.