VSENV
Image default
Bedrijven

Weekendje buitenland leuke ideeën!

Een weekend naar het buitenland is natuurlijk ontzettend leuk. Het nadeel is natuurlijk wel, dat je een eindje moet reizen. Hier vind je twee leuke ideeën voor een weekendje weg, waarbij je niet zoveel tijd kwijt bent.

Weekendje Parijs

Parijs is natuurlijk een mooie romantische stad voor een weekendje weg. Met de auto ben je natuurlijk wel even wat tijd kwijt. Maar je kunt ook met de trein naar Parijs. Of wat dacht je van het vliegtuig? Na een vlucht van een uur, zet jij dan jouw voeten aan de grond van de Franse hoofdstad.

Daarna is het natuurlijk helemaal mooi. Geniet van al het moois wat Parijs te bieden heeft! De Eifeltoren, het Louvre, de Klokkenluider van de Notre Dam, de Champs-Élysées en nog veel meer. Maak het ook niet te bont, tenzij je daar heel gelukkig van wordt.

Tip? Vaak is een paar mooie bezienswaardigheden helemaal in je opnemen, boeiender dan van hot naar her rennen. Het is vast leuk om thuis dan te vertellen wat je allemaal zag. Maar heb je het dan eigenlijk wel werkelijk gezien?

Weekend Ardennen

Het buitenland hoeft niet zo ver weg te zijn. Dichtbij en toch in het buitenland. Heerlijk. Je kunt dus zo de auto instappen. In een weekend Ardennen kun je heerlijk ontspannen of actief mountainbiken. Het is maar net wat je dan graag wilt doen.

Er is genoeg te doen in een weekend Ardennen. Zo zijn er natuurlijk de bekende Ardennense bossen, maar ook bijvoorbeeld het kasteel van Bouillon. Het is een prachtig kasteel uit de Middeleeuwen. Het schitterende bouwwerk ligt in de stad Bouillon en is ook nog eens met de auto goed bereikbaar.

Natuurlijk zijn er nog meer mooie bezienswaardigheden. Bedenk dus goed wat jou leuk lijkt, dan maak je optimaal gebruik van jouw weekendje weg.

Al een keuze kunnen maken?

Tip: neem ook eens de tram. Dan beleef je Parijs echt op zijn Frans.

https://indardennen.be/weekend-ardennen/