VSENV
Image default
Electronica en Computers

Krups Nespresso

Nespresso koopt de beste koffiesoorten uit meer dan 12 landen. Vervolgens roosteren en mixen we ze op kunstzinnige wijze om onderscheidende aromaprofielen te creëren voor een heerlijke koffie-ervaring. Elke cup is hermetisch afgesloten in aluminiumcups voor versheid. Recycling wordt ook gemakkelijk gemaakt met de gratis service van Nespresso.

Nespresso Krups Club: de ultieme koffie-ervaring.

Door uw eerste bestelling bij Krups Nespresso te plaatsen, wordt ulid van de Nespresso Club en wordt u lid van een wereldwijde gemeenschap van koffieliefhebbers. Als lid profiteert u van gratis verzending bij bestellingen van $ 50 of meer, gratis recycling voor gebruikte cups, 24/7 klantenservice en bent u een van de eersten die toegang krijgen tot koffiesoorten in beperkte oplage en als lid -exclusieve aanbiedingen.

Originele machines maken gebruik van een hogedruk-pompsysteem van 19 bar om de delicate smaak van elke Nespresso Original-koffie perfect te extraheren en bieden elke keer een barista-achtige espresso voor eenmalig gebruik.

Met Nespresso Krups drukt u op een knop en de intelligente barcodelezer herkent automatisch de cups- en cupmaat. Elke bereidingsparameter wordt aangepast om u koffie van hoge kwaliteit met een ongeëvenaarde crema te geven. Van een korte espresso, een soepele Gran Lungo-melange, een heerlijke koffie tot een grotere reismok Alto, Vertuo biedt vijf verschillende kopgroottes die op elk moment van de dag overeenkomen met uw koffiesmaak.

Net toen je dacht dat koffie je niet langer kon verrassen, creëerde Nespresso Vertuo. Dit innovatieve koffie- en espressosysteem met innovatieve brouwtechnologie geeft je vers gezette koffie uit de kwaliteit van een koffiehuis met een unieke crema en volledige body – zelfs in een grote kop.

{youtube}}

Nespresso Krups kopen?

Dan is het slim om te kijken bij de Krups Nespresso  je krijgt een duidelijk totaaloverzicht van alle verschillende koffiemachines van Krups. We sommen de beste machines voor je op zodat je precies weet welk Krups Nespresso apparaat het beste bij je past! Heb je nog geen idee welke je nodig gaat hebben? Dan is het slim om een kijkje te nemen bij het best verkochte Nespresso apparaat.

Krups heeft ook nog andere koffiemachines, zoals de Krups Dolce Gusto.

Op zoek naar een nieuwe koffiemachine? Dat is leuk! Op onze website bekijk en vergelijk je de beste apparaten van 2019 en 2020. We zorgen ervoor dat je door een goed advies een goede machine kunt kopen. Als dat niet fijn is! Alvast veel plezier met je nieuwe Krups Nespresso machine!

https://koffiemachine.org/nespresso/krups/