VSENV
Image default
Eten en drinken

BBQ op Bussloo

Ben je op zoek naar een interessant dagje uit in Nederland? Kijk dan niet verder dan Brodazz Beach aan het meer van Bussloo. Brodazz Beach ligt net ten noorden van de stad Apeldoorn en is een geweldige plek voor gezinnen en vrienden om te ontspannen en te genieten van wat tijd in de buitenlucht. Bovendien kun je hier zelfs barbecueën!

 

De buitenlucht in Bussloo

Brodazz Beach ligt aan de rand van het prachtige meer van Bussloo. Hier kunt u tal van buitenactiviteiten ondernemen, zoals zwemmen, zeilen en kajakken. U kunt ook de omgeving verkennen door een rustige wandeling te maken langs de oevers van het meer, of met uw fiets een rondje om de oevers te fietsen. Er zijn tal van picknickplaatsen, dus waarom neemt u niet wat te eten mee terwijl u het prachtige landschap bewondert?

 

Barbecueën op Bussloo

Als u tijdens uw bezoek aan Brodazz Beach iets bijzonders wilt bereiden, waarom stookt u dan niet een van de barbecues? Er staan verschillende barbecues die iedereen gratis kan gebruiken (mits je je eigen houtskool meeneemt). Met veel ruimte rond elke grill en veel zitplaatsen in de buurt is het perfect voor een BBQ met vrienden of familie. En als het te koud is om de hele dag buiten te staan koken, is er altijd wel een overdekt restaurant waar je iets warms van de grill kunt halen!

 

Een leuk dagje uit met vrienden en familie

Of je nu op zoek bent naar een ontspannende dag in de natuur of een dag vol activiteiten met vrienden en familie, Brodazz Beach heeft voor elk wat wils. Dus waarom zou je het deze zomer niet eens proberen? Vergeet niet genoeg houtskool mee te nemen voor je barbecue – want er gaat niets boven gegrild eten met uitzicht op een van Nederlands mooiste meren!

 

Als u op zoek bent naar een leuk dagje uit met vrienden of familie, overweeg dan een bezoek aan Brodazz Beach aan het Busslomeer. Hier vindt u tal van buitenactiviteiten zoals zwemmen, zeilen en kajakken – plus barbecues om iets speciaals te koken terwijl u geniet van het prachtige uitzicht over het meer. Dus kom deze zomer en maak herinneringen op Brodazz Beach!

https://brodazzbeach.nl/