VSENV
Image default
Eten en drinken

Borrelhapjes en buffetten… Alle catering die u nodig heeft

Binnenkort een particulier of zakelijk event? Dan is het misschien makkelijk om een cateraar in te schakelen. Een cateraar zorgt ervoor dat u zelf weinig werk heeft aan het serveren van lekkere gerechten aan uw gasten. U kunt borrelhapjes bestellen, BBQ catering regelen, of high tea’s lunches en cocktails laten bezorgen. Maar de meeste mensen willen toch echt een buffet bestellen. Als u een catering zoekt in alkmaar of catering in Haarlem, dan zit u bij Happie helemaal goed.

 

Wat kan ik allemaal bij een cateraar bestellen?

Wij hebben ontzettend veel mogelijkheden in onze webshop. U kunt gaan voor heerlijke borrelhapjes, spetterende buffetten of een zonnige BBQ catering. Ook als u exotische cocktails wilt laten bezorgen voor uw feest, bruiloft, of kerstborrel, kunt u dit doen in onze webshop.

De meeste mensen willen een buffet bestellen. En natuurlijk hebben wij die ook. Ga voor een echt Italiaans buffet, Spaanse tapas, Dessert buffet of Hollands stamppotbuffet. Hiernaast hebben wij nog talloze andere opties. Wij leveren onze buffetten aan in thermoboxen. Alles wat warm geserveerd moet worden is dus warm en alles wat koud hoort is koud. Wij leveren ook alle buffetspullen gratis mee. U ontvangt rechauds, opschepgerei, borden, bestek en serveerschalen. 

Wanneer u uitgegeten bent van uw buffet komen wij alles weer ophalen op het moment dat ú dat wilt. U kunt alles zonder af te wassen terugstoppen in de thermoboxen, want wij doen de afwas.

 

Hoe kan ik een catering bestelling plaatsen?

catering in Haarlem en catering in Alkmaar bestelt u heel simpel online via onze webshop. U kiest de gerechten die u wilt hebben, plaats ze in de winkelwagen en met een paar klikken op de knop doorloopt u het bestelprocess. U kiest zelf wanneer en hoe laat u uw catering wilt laten bezorgen. Ook kunt u uw eigen betaal methode kiezen. Wilt u betalen met IDEAL, pinnen bij aflevering of betalen per factuur, dat is allemaal mogelijk

 

Hoe kunt u ons bereiken?

Als u catering in Alkmaar of catering in Haarlem wilt bestellen en u ons graag wilt bereiken dan kan dat telefonisch, via een contactformulier of via de mail. Wij zijn zeven dagen in de week bereikbaar van 09:00 tot 21:00 uur. Dus ook in het weekend! Heeft u hulp of advies nodig bij het organiseren van de catering? Geef ons een belletje of stuur een bericht en wij helpen u graag verder.