VSENV
Image default
Eten en drinken

Haal uw lekkernijen bij dé ambachtelijke bakker van Terneuzen

Voor heerlijk vers brood en andere lekkernijen gaat u naar dé ambachtelijke bakker van Terneuzen, Bakkerij De Bruijne. Hier koopt u diverse broden, taarten, stukgoed en kleinbrood. Bovendien heeft deze bakker diverse dagaanbiedingen en gelegenheidstaarten voor bijvoorbeeld verjaardagen of een gender reveal. Het aanbod ziet u in de winkel of online in hun webshop. Via deze webshop of via hun bestelapp voor Android en Apple plaatst u ook eenvoudig uw bestelling met broden, taarten en meer. Bestelt u vóór 18.00 uur? Dan heeft u uw bestelling de volgende dag in huis.

Een bakkerij voor de hele regio

U kunt de bestelling die u bij deze ambachtelijke bakker doet, op maandag tot en met zaterdag in een hun winkels in Terneuzen, in Sluiskil of in Sas van Gent ophalen. Daarnaast kunt u uw bestelling in deze en omliggende plaatsen op maandag tot en met zaterdag laten thuisbezorgen. Uw bestelling wordt dan vóór 12.00 uur geleverd, zodat u altijd kunt lunchen met het heerlijke brood van deze ambachtelijke bakker uit Terneuzen. Let er hierbij wel op dat iedere vestiging zijn eigen webshop heeft.

Bijzondere specialiteiten

Als u besluit om eten te bestellen bij deze bakkerij, kijk dan ook vooral naar de lokale specialiteiten. Kies bijvoorbeeld voor het Cuypersbrood, dat exclusief bij deze bakkerij verkrijgbaar is. Dit brood wordt gemaakt van Zeeuws tarwe, gemalen door de molenaar in Spui en gebakken in Sluiskil. Ook koopt u hier 100% speltbrood. Dit brood is heel gezond én E-nummer- en lactosevrij. Daarnaast vindt u in het assortiment van deze ambachtelijke bakker uit Terneuzen de allerlekkerste gevulde bolussen.

Bestel online of koop in de winkel

Alle lekkernijen die u bij een ambachtelijke bakker verwacht, koopt u bij Bakkerij De Bruijne in onder andere Terneuzen. De medewerkers in de winkels helpen u graag met alles wat u zoekt. Zij denken bovendien graag met u mee als u specifieke allergieën of dieetwensen hebt. Kom langs of bestel uw verse brood online. Heeft u vragen tijdens het plaatsen van uw online bestelling? Neem dan contact met op met dit bedrijf via de contactgegevens op hun website.