VSENV
Image default
Gezondheid

Deze tandarts in Deventer gaat dentofobie tegen

Heeft u ooit wel eens gehoord van dentofobie? Het zou goed kunnen dat dit u niets zegt, maar dat u er wel degelijk onder lijdt. Dentofobie is namelijk een enorme angst om naar de tandarts te gaan. En dat is heel normaal! Vanaf kind vinden de meeste mensen het al eng om te gaan, vanwege de apparatuur en de behandelingen die er bij de tandarts plaatsvinden. Deze zijn niet altijd geheel pijnloos. Heeft u veel angsten om naar de tandarts te gaan? Bij Tandartsenpraktijk St. Jozef weten ze hier wel raad mee. Deze tandarts in Deventer biedt u namelijk aan om een afspraak bij de tandarts te maken en onder narcose te gaan. Dit is een goede oplossing, omdat een gezond gebit erg belangrijk is. Wilt u graag naar de tandarts en onder narcose gebracht worden? Ga dan naar de tandarts in Deventer!

Persoonlijke aanpak en goede hulp

Als u zo min mogelijk wilt meekrijgen van een tandartsbehandeling, kiest u voor een tandarts onder narcose. Hierbij heeft u de keuze uit sedatie, waarbij u pijnstilling krijgt en daardoor minder pijn en stress ervaart. Is uw angst echter echt te groot? Dan kiest u voor narcose. Hierbij zet een anesthesist een spuitje waardoor u in een diepe slaap valt en niets meekrijgt. Vervolgens wordt u tijdens een behandeling onder narcose gebracht door een anesthesist. Deze waakt ook over u zolang u onder zeil bent. Dit is erg belangrijk, want zo kan de tandarts de behandeling goed uitvoeren zonder dat hij constant op u moet letten. Als u weer wakker wordt, dan is de behandeling geslaagd en kunt u onder begeleiding van een familielid of vriend weer naar huis. U mag namelijk niet zelf rijden. Deze tandarts in Deventer is gespecialiseerd in het zetten van narcose en zorgt ervoor dat u gerustgesteld bent. Voordat de tandarts u onder narcose brengt, heeft u eerst een adviesgesprek waarin u al uw angsten beschrijft en zij vertellen u wat hun behandelwijze is.

Kom in contact met de tandarts

Wilt u weten wat Tandartsenpraktijk St. Jozef voor u kan betekenen? Plan dan een adviesgesprek met deze tandarts in Deventer in en zij regelen de rest. Vervolgens kunt u zich inschrijven en heeft u voortaan altijd een tandarts waar u zich op uw gemak voelt. U bereikt deze tandarts die onder narcose werkt via de contactgegevens op de website.