VSENV
Image default
Gezondheid

Wat kan een e sigaret?

De e sigaret is een elektronisch apparaat dat damp produceert door zachtjes, zonder verbranding, een gearomatiseerde vloeistof te verwarmen. Deze damp wordt door de gebruiker ingeademd, net als tabaksrook. Ze wekken geen verbranding op, maar een inhaleerbare aerosol die nicotine, smaakstoffen, propyleenglycol en plantaardige glycerine bevat. Niets inademen of roken is natuurlijk de meest gunstige houding om aan te nemen. Het is minder gevaarlijk, nuttig om het te gebruiken als een strategie om de nicotine definitief te stoppen!

Hoe het werkt?

Het principe van de e sigaret is om een ​​imitatie van tabaksrook te produceren in de vorm van een spuitbus. Als er verschillende soorten zijn, hebben ze allemaal dezelfde componenten: een verstuiver om e liquid te verdampen, een reservoir voor de laatste, een batterij die de verstuiver van stroom voorziet en een mondstuk waarmee de gebruiker zuig de stoom op. De meest gebruikelijke techniek bestaat dus uit het verwarmen van de vloeistof of e liquid dankzij de weerstand die deel uitmaakt van de verstuiver. Dit zal de vloeistof verdampen en een aerosol produceren die de verdamper kan inademen.

Maakt een geleidelijke overgang mogelijk

De e sigaret is een echt alternatief voor tabak. U behoudt het gebaar, het plezier en de nicotine zonder de nadelen van de klassieke sigaret, er is geen verbranding. U kunt, als u dat wilt, de dosering van nicotine geleidelijk verlagen. Voor rokers is de risicoreductie aanzienlijk. Er bestaan ​​potentieel kankerverwekkende verbindingen, maar in een oneindig kleine dosis!

Kies een elektronisch product van hoge kwaliteit (zoals sigaretten en vloeistoffen):

Verschillende voorwaarden kunnen u helpen bij het vinden van een goede kwaliteit: land van fabricage, certificering of samenstelling. Voor meer informatie over dit product kunt u contact opnemen met de klantenservice op de site, of u kunt rechtstreeks contact opnemen met de fabrikant. Degenen met een goede basis vertrouwen vaak op transparantie en beantwoorden graag al uw vragen over het product.

De praktische en esthetische kant

U kunt zonder frustratie uw pauze met uw vrienden en mede-rokers blijven nemen; en waarom zou u ze niet overtuigen om over te schakelen op elektronische sigaretten! Kortom, naast uw welzijn zult u niemand meer storen. Geen vergeling van uw tanden, vingers of nagels! Het beschadigt de huid niet. Het laat geen geur achter op uw kleding. Ontwerp een e liquid die op jou lijkt en begin aan het avontuur van vapen!