VSENV
Groothandel

Vuurwerk bestellen nabij Krimpen aan den IJssel? Lees hier over de vuurwerkcategorieën

Vuurwerk is een fantastische manier om feest te vieren en het nieuwe jaar in te luiden. Als je op tijd je vuurwerk kunt bestellen vlak bij Krimpen aan den IJssel, dan zal je avond zeker onvergetelijk worden! Vuurwerk is onderverdeeld in twee categorieën. Voor mensen die met oud en nieuw vuurwerk bestellen vlak bij Rotterdam, zijn categorie 1 en 2 meestal het interessantst. Bij Grootvuurwerk kun je beide categorieën in overvloed vinden.

Vuurwerk bestellen vlak bij Krimpen aan den IJssel: categorie 1

Vuurwerkcategorie 1 is vuurwerk waarbij slechts een zeer klein gevaar bestaat. Het afsteken van dit vuurwerk komt dus met weinig risico én het geluidsniveau is hier verwaarloosbaar. Vooral voor mensen die nog niet veel ervaring hebben met het afsteken van vuurwerk, of gezinnen met kinderen, is vuurwerkcategorie 1 een goede optie. Denk eens na over welk vuurwerk jij gaat bestellen in de buurt van Rotterdam. Vuurwerk dat in de eerste categorie valt mag het hele jaar door worden afgestoken. Denk bijvoorbeeld aan knetterballen, sterretjes, kleine fonteintjes, knalerwten en kleine spinners.

Vuurwerkcategorie 2

Vuurwerk in categorie 2 heeft een aanzienlijk hoger geluidsniveau dan vuurwerk in categorie 1 en mag nooit in huizen worden gebruikt. Houd hier rekening mee wanneer je vuurwerk gaat bestellen vlak bij Krimpen aan den IJssel. De verkoop van vuurwerk die in categorie 2 valt mag je alleen kopen van 29 december tot 31 december. Als een van deze dagen op een zondag valt, is het trouwens ook toegestaan om op 28 december vuurwerk aan te schaffen.

Overige vuurwerkcategorieën

Ook vuurwerkcategorie 3 en 4 bestaan, alleen zijn deze categorieën voor de particuliere koper meestal niet legaal. Wil je genieten van dit soort vuurwerk? Dan kun je hiervoor speciale shows bezoeken, zoals het spektakel dat elke jaarwisseling bij de Erasmusbrug in Rotterdam plaatsvindt. Als je bij Grootvuurwerk, nabij Rotterdam en Krimpen aan den IJssel, vuurwerk gaat bestellen dan koop je eigenlijk altijd vuurwerk van categorie 1 en 2.