VSENV
Image default
Hobby en vrije tijd

Verborgen eilanden alleen te bereiken per boot

Waar vind je ze nog, ongerepte stranden? Niemand die je stoort of lastigvalt. Even echt tot rust komen. Met een bezoek aan deze eilanden ben je hier heel dichtbij, je kunt er namelijk alleen komen met een boot. Je kunt ook je eigen jacht kopen bij Jachtmakelaardij Kappers

  1. La Graciosa

Dit eiland bevindt zich tussen de Canarische eilanden en behoort tot Spanje. Het ligt ongeveer 2 kilometer ten noorden van Lanzarote. Dit eiland is dus alleen te bereiken per boot, maar als je er eenmaal bent, dan kijk je uit over de prachtig witte stranden en met geluk een strakblauwe lucht. Het eiland heeft geen geasfalteerde wegen, waardoor je dus een weg moet vinden over het zand. Je kunt natuurlijk ook gewoon lekker blijven waar je bent aangemeerd. 

  1. Biševo

Het eiland Biševo is onderdeel van Kroatië, het eiland is in principe onbewoond. Enkel in de zomerperiode is dit eiland tijdelijk ‘bewoond’. Dit eiland staat onder andere bekend om de blauwe grot. Dit is een grot waar de weerkaatsing van het licht zo binnenvalt, dat het diepblauwe water deze lichten reflecteert. Deze prachtige grot is ook alleen te bezichtigen met een boot.

  1. Cala Luna 

Een echte aanrader als je van zon, zee, strand en grotten houdt. Het eiland met haar prachtige gouden stranden en vele baaien is dan ook zeker de moeite waard. Het is Echter is wel steeds drukker geworden met toeristen die dit eiland bezoeken. Nog steeds blijft het eiland alleen bereikbaar per boot.

  1. Lavezzi eilanden 

Deze eilandengroep wordt gekenmerkt, door zijn prachtige stranden en rotsachtige stenen. De aparte, maar toch prachtige kleuren van de zee en het mooie uitzicht maken deze eilanden een bezoek waard. De witte en gouden stranden maken het dan ook echt af als je een strandliefhebber bent. 

 

Dit zijn dus drie eilanden, die zeker een bezoek waard zijn, mocht je nog op zoek zijn naar een trip die je wilt maken met een boot. Wil je graag met je eigen boot? Ook daar zijn mogelijkheden voor. Ben je op zoek naar een eigen boot en wil je graag een luxere boot? Twijfel dan niet, je kunt vertrouwd een jacht kopen bij Jachtmakelaardij Kappers. Zij verkopen jachten in topstaat