VSENV
Industrie

Heeft u heftruckbanden nodig?

Heeft u heftruckbanden nodig? Dan bent u bij Juma BV aan het goede adres. Voor heftruckbanden heeft u specifieke kennis nodig dat geen doorsnee garage u kan bieden. Een autoband is namelijk heel anders dan een heftruckband. Het gewicht en de druk dat een heftruckband moet kunnen weerstaan zijn ongehoord, daar kan een autoband niet tegenop. Juma BV is een expert in banden voor langzaam transport. Dit houdt in dat het bedrijf banden in de collectie heeft waar veel druk op kan zitten.

 

Terrein en type heftruck

Er zijn ontzettend veel soorten heftrucks en daarom ook veel verschillende soorten en maten heftruckbanden. Factoren die meespelen bij het kiezen van banden zijn bijvoorbeeld of u grote of kleine banden nodig heeft, of u voor volrubber- of voor luchtbanden gaat en of u diepe of ondiepe profielbanden nodig heeft. Een terreinheftruck heeft bijvoorbeeld te maken met ruwer terrein dan een palletheftruk. Het vereist dan ook grotere banden met een dieper profiel. En zo zijn er meer soorten met ieder hun eigen functies en banden.

 

Juma BV voor ‘langzaam’ transport

Juma BV is gespecialiseerd in langzaam transport. Het kiezen van de juiste banden en het onderhouden ervan is dan ook cruciaal. Al ruim dertien jaar heeft Juma BV deze kennis voor u in huis. Sindsdien liggen er ontzettend veel soorten banden opgeslagen in de loods. Er zijn dan ook altijd wel juiste heftruckbanden te vinden voor iedere heftruck. Als u er niet direct zelf uitkomt, kunt u advies vragen en een vrijblijvende offerte aanvragen.

 

De extra service van Juma BV

Juma BV is meer dan alleen een groothandel in industriebanden met een focus op heftruckbanden. Het bedrijf biedt een totaalservice dat u ergens anders niet zult vinden. Als u bij Juma BV banden aanschaft zullen zij ter plaatse de nieuwe banden voor u verwisselen. Ook kunt u ervoor kiezen uw Juma banden te laten repareren, zo hoeft u minder vaak banden te kopen. Veel klanten in Nederland, België en Duitsland gingen u al voor.

https://juma-bv.nl