VSENV
Zakelijke dienstverlening

Per lucht, water of weg; kies voor groupage van en naar Frankrijk

Faciliteert u met uw bedrijf transport richting het buitenland en vice versa? Dan kan groupage transport van en naar Frankrijk iets voor u zijn. Binnen dit concept kunt u gebruikmaken van diverse effectieve concepten die ervoor zorgen dat het transport van kleine en grotere hoeveelheden goederen veel sneller verloopt. Derhalve realiseert u hiermee ook een besparing in de gemaakte kosten. Heeft u slechts een kleine lading, dan is het vaak niet rendabel om transport te realiseren. Door gebruik te maken van groupage transport kunt u uw vracht delen met die van andere bedrijven in de regio, waardoor u sneller en effectiever te werk gaat.

Groupage voor efficiënt transport

Of u nou kiest voor vervoer over de weg, door de lucht of over het water; groupage maakt het mogelijk en op de meest efficiënte manier. Daarbij wordt over landsgrenzen heen gekeken. Heeft u bijvoorbeeld een kleine klus in het zuiden van Frankrijk, dan kunt u middels groupage transport uw kleine vracht samenvoegen met andere kleine of grote vrachten en toch snel leveren. Daarbij maakt uw onderneming én productieproces geen verlies in de verhouding tijd en kosten. Groupage transport is dé manier waarop ook kleinere partijen de kans hebben om op een gewaarborgde manier hun transport richting Frankrijk te organiseren. Zo’n bedrijf dat u hiervoor inschakelt, is Wex Holland.

Groupage maakt processen helder en eenvoudig

Het samen opladen van vrachten geeft veel voordelen. Zo kunt u samen met andere bedrijven de krachten bundelen en de gezamenlijke kosten voor meerdere partijen verlagen. Ook heeft u de zekerheid dat transport in veilige handen is, aangezien u dit overlaat aan een betrouwbare en ervaren partij. De kostenbesparing die u hiermee realiseert, kunt u weer vertalen naar een groei van het potentieel naar andere regio’s in én buiten Frankrijk. Leer van de mogelijkheden van groupage en geef een impuls aan het proces van logistiek en transport.

https://wexholland.com/