VSENV
Image default
Industrie

Hou de druk constant in het persluchtsysteem met een drukregelaar

Hoewel het echt een onmisbaar onderdeel is van een persluchtsysteem, is de werking van een drukregelaar eigenlijk heel eenvoudig. Wanneer de druk in het systeem toeneemt, dan sluit de klep op de drukregelaar om de druk af te laten nemen in de installatie. Gebeurt het tegenovergestelde en neemt de druk te veel af in de installatie? Dan wordt de klep in de drukregelaar geopend, zodat de druk weer toe kan nemen. Hoewel de werking dus erg simpel is, is een drukregelaar essentieel om de druk in een persluchtsysteem constant te houden en uw productieproces optimaal te houden.

Een ruim assortiment met verschillende drukregelaars

Bij MATTECH vindt u alles voor uw persluchtsysteem. Afhankelijk van uw systeem is er natuurlijk een andere drukregelaar geschikt voor installatie. Bij deze specialist heeft u keuze uit onder andere de volgende regelaars:

  • Standaard drukregelaar
  • Modulaire drukregelaar
  • Precisie drukregelaar
  • Op afstand gestuurde drukregelaar

Heeft u de drukregelaar gevonden die volledig binnen uw systeem past? Dan heeft u ook nog de mogelijkheid om zelf te beslissen over het materiaal, de binnendraad, het regelbereik en nog veel meer eigenschappen. Op deze manier bent u met de hulp van MATTECH altijd verzekerd van een perfect passende drukregelaar voor uw persluchtsysteem. Deze wordt namelijk volledig op maat geproduceerd op basis van uw wensen.

Neem contact op om een drukregelaar op maat te laten produceren

Bent u erover aan het denken om uw persluchtsysteem uit te breiden, te verbeteren of onderhoud te laten plegen zodat het systeem weer helemaal naar behoren werkt? Vul uw gegevens in op de website van MATTECH en ontvang advies op maat over uw toepassing. Dan weet u zeker dat uw systeem op de juiste manier de druk regelt. Op de website vindt u alle contactgegevens van MATTECH, zodat u hen kunt bereiken wanneer het voor u uitkomt.

https://www.mattech.nl/