VSENV
Particuliere dienstverlening

Hulp in drie stappen met relatietherapie in Breda

Psychologie Praktijk Floor biedt u relatietherapie in Breda aan bestaande uit een traject met drie stappen. De eerste stap is uw aanmelding. U mag dit telefonisch doen of via de vragenlijst op de website van deze praktijk. In beide gevallen zult u op korte termijn een uitnodiging voor een intakegesprek ontvangen. Het intakegesprek is de tweede stap en op basis hiervan wordt een behandelplan opgezet voor de specifieke problematiek binnen uw relatie. Stap drie is de behandeling zelf.

Waarom is relatietherapie volgen een goed idee?

Communicatie lijdt onder relatieproblemen. En juist communiceren is belangrijk in iedere relatie. Wanneer u relatieproblemen ervaart zult u sneller of vaker ruzie maken, of wellicht praat u zelfs helemaal niet meer met elkaar. Relatieproblemen kunnen veel verschillende redenen hebben. Tijdens het intakegesprek bij Psychologie Praktijk Floor zullen de specifieke problemen die u en uw partner ervaren besproken worden. De psycholoog stelt u beiden dezelfde vragen. Dit zal duidelijkheid geven in de mate waarin u dezelfde problemen ervaart. Soms kunnen partners individueel anders tegen de problemen aankijken. Via deze relatietherapie in Breda krijgt u hier allereerst inzicht in. Vervolgens zal er een behandelplan opgesteld worden dat aansluit bij uw specifieke situatie.

De werkwijze van deze praktijk

Kiest u voor relatietherapie in Breda via Psychologie Praktijk Floor? Dan wordt u geholpen door de ervaren psycholoog Floor van den Eijnden. Het behandelingstraject vindt plaats in een huiselijke sfeer en privacy staat bij deze praktijk voorop. De werkwijze van deze psycholoog kenmerkt zich verder door het hebben van wederzijds respect en begrip zonder oordeel. Daarbij is er ruimte voor humor op z’n tijd. U kunt bij deze praktijk terecht op werkdagen tussen 09.00 uur en 17.00 uur. Schikt een afspraak in de avonduren u beter? Dan kan dit op dinsdagavonden. In overleg met u zal de frequentie van de afspraken afgestemd worden.

https://www.psychologiepraktijkfloor.nl