Comfortabel wonen met behulp van akoestische isolatie

door

Comfortabel wonen met behulp van akoestische isolatie

Overmatig geluidsoverlast heeft een negatieve impact op ons welzijn. Wanneer u niet kunt slapen door voetstappen van uw bovenburen of regelmatig hinder ondervindt van een langsrijdende trein, dan is het van belang dat u uzelf hiervoor beschermt. Zeker in dichtbevolkte gebieden komt geluidshinder veel voor. Dan biedt akoestische isolatie de oplossing. Plaats akoestische isolatie in uw vloer, plafond en muur en creëer een oase van rust en bovenal meer privacy.

 

Uw woning isoleren tegen geluidsoverlast

Voor verschillende woningen en situaties biedt Easycell de oplossing. Geen enkele situatie is namelijk hetzelfde en qua type geluidsoverlast zijn er ook diverse varianten. Contactgeluiden zoals een dreunende bas, kinderspeelgoed of voetstappen verminderen doet u met behulp van de akoestische isolatie van Easycell. Deze plaatsen zij in uw muren, plafond of vloer: precies waar u het wenst. Muren worden namelijk steeds dunner gebouwd, waardoor geluidsoverlast van buren vaak voorkomt. Maar ook wanneer er een holle ruimte tussen uw vloer en het plafond van de buren zit, plaatsen zij daar akoestische isolatie om contactgeluiden te verminderen. De speciale combinatie van geluidsdempertjes en isolatiemateriaal werkt perfect om de lage trillingen weg te halen. Voor verschillende situaties en woonomgevingen zijn hun oplossingen inzetbaar. Hierdoor zitten u en uw buren er weer comfortabel en in alle rust bij.

 

Bescherm ook uw huis tegen ongewenste geluiden met akoestische isolatie

Goede bescherming tegen ongewenste geluiden heeft een positieve invloed op ons leervermogen en ons sociale gedrag. Daarnaast is bescherming tegen vocht ook van belang voor een optimale gezondheid. Heeft u een kruipruimte in huis? Er ontstaat veel vocht in deze ruimtes. Schakel Easycell in om het vocht in deze ruimtes te laten absorberen. Wilt u hier meer over weten? Of heeft u een gedeelte in huis waar u graag akoestische isolatie wilt plaatsen? Neem dan snel contact op met dit bedrijf voor een eerlijk en professioneel advies en bekijk of er een Easycell dealer bij u in de buurt zit.

https://www.easycell.nl

Over de auteur