VSENV
Image default
Sport

De populairste trainingspakken anno 2020

Een trainingspak is niet meer uit het hedendaagse straatbeeld weg te denken. Barcelona, Real Madrid, Juventus en zo kan ik nog wel even doorgaan. Je ziet het allemaal voorbijkomen! Wat zijn nu eigenlijk de populairste trainingspakken van deze tijd? Lees snel door!

Paris Saint-Germain 

Paris Saint-Germain is één van de populairste clubs als gaat het om trainingspakken. Het team uit Parijs zorgt namelijk altijd voor vuurwerk ook buiten het veld. He populairste trainingspak van PSG komt voort uit een samenwerking tussen Nike, PSG en Air Jordan.

FC Barcelona

Het is natuurlijk niet zo gek dat de trainingspakken van FC Barcelona enorm populair zijn. Zeker niet nu één van onze grootste sterren Frenkie de Jong bij FC Barcelona voetbalt. Zie jij dus de volgende keer een gele lichtflits in je ogen verschijnen? Grote kans dat er iemand in het gele Nike FC Barcelona pak 2020 langsloopt!

Chelsea

Sinds de komst van geldschieter Abramovich heeft Chelsea een enorme supportersschare aan zich weten te binden. En dat zien we terug! De pakken van de club uit Londen zijn ontzettend populair en niet meer weg te denken uit het straatbeeld!

Uiteraard zijn ook de trainingspakken van andere grote clubs enorm in trek, denk hierbij aan: Atletico Madrid, Manchester City en Bayern München!

Om wat dichter bij huis te blijven heeft Ajax onlangs de nieuwe uit collectie uitgebracht! Het bijbehorende trainingspak is blauw van kleur en wordt afgemaakt door rode en witte details. 

Waarom zijn trainingspakken zo populair?

Trainingspakken zijn allereerst zo populair omdat ze ontzettend comfortabel zijn. Daarnaast zijn de ook multifunctioneel. Je kan de trainingspakken uiteraard dragen waar ze voor bedoeld zijn, tijdens je training of sportactiviteit. Maar je kan de trainingspakken ook dragen tijdens je vrije dag thuis of het chillen met vrienden. Het trainingspak is uiteraard ook een mooi middel om te laten zien voor welke club jij bent. Trainingspakken komen er in verschillende prijsklassen. Hoe dichter je bij het pak komt dat de echte professionals dragen, hoe hoger logischerwijs de prijs wordt. Heb je niet zoveel zin om veel geld te besteden? Dan kan je ook een goedkoper trainingspak halen. 

Mocht je nou geen fan zijn van een bepaalde voetbalclub, maar wel een trainingspak willen aanschaffen? Je kan ook trainingspakken aanschaffen die van Nike, adidas of Puma zijn, maar niet van een club! Zo loop jij zonder voorkeur over straat, maar geniet je wel van de voordelen van het trainingspak!